Facebook Pixel Sportdog.gr | Κώστας Μπακογιάννης: Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή
Life
| 2019-05-20 14:40:00

Κώστας Μπακογιάννης: Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή

Κώστας Μπακογιάννης: Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή

Συνέντευξή του στον Ρ/Σ Real Fm και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου

 

«Χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Real Fm και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Είναι ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, για να μπορέσουμε να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα».

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε πως το ζητούμενο πάντα είναι ο διάλογος: «Το στοίχημα για όλους μας είναι η σύνθεση. Η σύνθεση η οποία πολλές φορές μπορεί να έρχεται και μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δεν υπάρχει τζάμπα σχέδιο αλλά πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί, θα βράζουμε στο ίδιο καζάνι και θα καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την πόλη». 

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι «κανείς πρέπει να κρατάει πάντα ανοικτό το μυαλό του σε νέες ιδέες και νέες προτάσεις» και πως είναι ζητούμενο «να ξεχωρίσουμε το κόμμα από την αυτοδιοίκηση». 

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το κόμμα το οποίο υπηρετώ. Όμως είμαι εξίσου ξεκάθαρος ότι οι μεγάλοι εχθροί της αυτοδιοίκησης σήμερα είναι ο κομματισμός και ο κρατισμός και πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανεξαρτησία και την αυτονομία του θεσμού»,συμπλήρωσε.

Υπενθύμισε επίσης ότι 8 στις 10 αποφάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας λαμβάνονται με διευρυμένες πλειοψηφίες και πρόσθεσε: «Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA μου. Αν τουλάχιστον θέλεις να πετύχεις, αν σε ενδιαφέρει να πας την πόλη μπροστά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags