Facebook Pixel Η μούσα του Καρατζαφέρη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-25 13:04:00

Η μούσα του Καρατζαφέρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μούσα του Καρατζαφέρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης έγραψε τραγούδι για την παραλίγο νύφη του, Μαρία Μπεκατώρου, το οποίο φυσικά ερμηνεύει η ίδια! Αξίζει να το ακούσετε...

Ο τίτλος είναι «Σκεφτείτε ελληνικά» και αναφέρεται στην Ελλάδα, στο μνημόνιο, αλλά και στο ελληνικό δαιμόνιο!

Οι στίχοι του έχουν ως εξής:

«Τώρα που ο μισθός έχει μικρότερη αξία, τώρα που η ζωή μας είναι μες στην καχεξία, τώρα που διατάζει το ανελέητο μνημόνιο ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιμόνιο!

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά. Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά.

Τώρα που στα μάτια σου μπροστά είναι σκοτάδι, φτάνει να σκεφτείς ότι μετά από κάθε βράδυ έρχεται η μέρα και το φως μας πλημμυρίζει είναι κάτι να περιμένεις που αξίζει.

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά. Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε, και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά».

Και τώρα ακούστε το:

Ακούστε τη Μαρία Μπεκατώρου να ερμηνεύει το τραγούδι «Σκεφτείτε Ελληνικά», όπως μεταδόθηκε αποκλειστικά από την εκπομπή «Super Star»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags