Facebook Pixel Ανατολάκης κατά Αράβων!
Life
| 2012-01-12 16:58:00

Ανατολάκης κατά Αράβων!

Ανατολάκης κατά Αράβων!

Αρνητικός στα περισσότερα άρθρα του νέου νομοσχεδίου και αρκετά επιφυλακτικός στη διάταξη που επιτρέπει σε αλλοδαπούς επενδυτές να αγοράζουν ποδοσφαιρικές εταιρείες εμφανίστηκε ο Γιώργος Ανατολάκης.

"Ο νόμος αποτελεί ένα συνονθύλευμα διατάξεων που διακρίνεται από μεγάλη προχειρότητα, θέλοντας να πλαισιώσει τη μοναδική διάταξη την οποία ήθελε να φέρει προκειμένου να μη θεωρηθεί φωτογραφική", τόνισε αρχικά ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποια διάταξη εννοούσε, ξεκαθάρισε ότι αναφερόταν σε αυτή για τους επενδυτές από το εξωτερικό.

Μάλιστα, στη συνέχεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο σχετικό άρθρο είπε πως συμφωνεί και ο ίδιος και το κόμμα του με αυτό αλλά όμως θα πρέπει η "κυβέρνηση να μας απαντήσει ποιος το ζήτησε, πώς θα γίνεται ο έλεγχος και ποιες εγγυήσεις θα δοθούν ώστε να διασφαλίζεται ότι οι επενδυτές δεν θα φύγουν", όπως είπε χαρακτηρίστικά.

Η συζήτηση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι από: ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Ένωση Football League – Football League 2, ΠΣΑΠ, ΕΟΕ, ΕΣΑΚΕ, ΕΣΚΑΝ και αντίστοιχα των παικτών μπάσκετ και βόλεϊ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags