Facebook Pixel Το ψήφισε, αλλά δεν το θέλει!
Life
| 2012-02-07 16:41:00

Το ψήφισε, αλλά δεν το θέλει!

Το ψήφισε, αλλά δεν το θέλει!

Ο Παύλος Γερουλάνος "κάρφωσε" προχθές τη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τη για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στη συζήτηση και την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αλλά δεν τα είπε όλα, είτε από ευγένεια είτε για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα ανάμεσα στους συνέταιρους στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΝΔ όχι απλά κωλυσιεργεί, αλλά ζήτησε και την απόσυρση του αθλητικού νομοσχεδίου διά του γραμματέως της κοινοβουλευτικής της ομάδας Κώστα Τασούλα.

Το πώς δικαιολογείται τώρα να ζητάει η Νέα Δημοκρατία την απόσυρση ενός νομοσχεδίου, το οποίο έχει επί της αρχής υπερψηφίσει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, δεν το γνωρίζουμε. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως και κάποιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, που επίσης είχαν ψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, δεν θα είχαν αντίρρηση να αποσυρθεί, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Επειδή, μάλιστα, ανεπισήμως το αίτημα για απόσυρση του νομοσχεδίου ξεκίνησε από κάποιους βουλευτές Πειραιά, δεν γνωρίζουμε αν έχει σχέση η συνάντηση βουλευτών Πειραιά των τριών κομμάτων της κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει ταχθεί κατά του νομοσχεδίου.

Κυβερνητικοί κύκλοι, πάντως, εξέφραζαν την πεποίθηση ότι τελικά η ΝΔ θα εμμείνει στην ψήφο της στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια και θα ψηφιστεί σύντομα, διότι διαφορετικά θα τελειώσει η θητεία της παρούσας κυβέρνησης και θα δεν θα ψηφιστεί ποτέ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags