Facebook Pixel Ανακτά την ομιλία της η Γκαμπριέλ Γκίφορντς
Life
| 2011-02-10 13:36:00

Ανακτά την ομιλία της η Γκαμπριέλ Γκίφορντς

Ανακτά την ομιλία της η Γκαμπριέλ Γκίφορντς

Έναν μήνα μετά την απόπειρα δολοφονίας της στην Αριζόνα, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της από σφαίρα στο κεφάλι, η Αμερικανίδα γερουσιαστής Γκαμπριέλ Γκίφορντς δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης.

Μέχρι στιγμής έχει ανακτήσει την ομιλία της. «Ολοένα και περισσότερο κάθε ημέρα μιλάει η Γκίφορντς», σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πει ποιες ήταν οι πρώτες της κουβέντες. Όμως μια ημέρα κατά τη διάρκεια του πρωινού της ζήτησε μια… φρυγανιά.

«Εργάζεται πολύ σκληρά για την αποκατάσταση της υγείας της και η προσπάθεια αποδίδει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Το ξέραμε πάντοτε ότι είναι μαχήτρια και ότι δεν πρόκειται να αφήσει αυτό που της συνέβη να τη νικήσει. Αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η υγεία της θα έχει αποκατασταθεί αρκετά, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τον Απρίλιο την εκτόξευση του διαστημόπλοιου Endeavour, κυβερνήτης του οποίου θα είναι ο αστροναύτης σύζυγός της, Μαρκ Κέλι.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags