Facebook Pixel MasterChef 2024 - Δευτέρα 22 Απριλίου στις 21.00
Life
| 2024-04-22 15:54:00

MasterChef 2024 - Δευτέρα 22 Απριλίου στις 21.00

Sportdog Team
MasterChef 2024 - Δευτέρα 22 Απριλίου στις 21.00

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Στο τελευταίο επεισόδιο (Παρασκευή 19/4), ο Αλέξανδρος Λούπο ήταν αυτός, που συγκέντρωσε συνολικά τους λιγότερους βαθμούς και αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Ο Νίκος Κυψίδης, ο Μάριος Ιωάννου, ο Κώστας Φρέτζιος, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο Σοφοκλής Πουλής, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Χρήστος Μοίρας, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου,  είναι οι διαγωνιζόμενοι, που κατάφεραν να περάσουν στην τελική δεκάδα του MasterChef 2024! Ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, αυτός ή αυτή που θα κατακτήσει το έπαθλο, τον τίτλο και φέτος, για πρώτη φορά, 100.000 ευρώ σε μετρητά και εξοπλισμό!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα περιμένει τους διαγωνιζομένους, η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Silver Week!  Όλοι μαζί θα μπουν στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό.

Το τέλος αυτής της εβδομάδας δεν θα έχει δυσάρεστη κατάληξη για κανέναν. Είναι όλοι ασφαλείς γιατί δεν θα υπάρχει αποχώρηση. Αυτός, όμως, που θα καταφέρει να κερδίσει τον τελικό της Silver Week θα λάβει και το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, οι μπριγάδες επανέρχονται και οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν καλά πως θέλουν να σχηματιστούν. Η μπριγάδα που θα κερδίσει τη σημερινή και την αυριανή μαγειρική δοκιμασία θα είναι και αυτή που θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο.

Η επιλογή του αρχηγού είναι ακόμα πιο σημαντική απόφαση. Ο αρχηγός της μπριγάδας, που θα κερδίσει τις δοκιμασίες των δύο πρώτων ημερών, θα είναι ο 1ος από τους 2 φιναλίστ του Silver τελικού! Ένα από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της νικήτριας μπριγάδας, μετά από πολύ δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες, θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ.

Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, ο νικητής του τελικού θα έχει και ασυλία για την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς θα βρεθεί απευθείας στους 9 καλύτερους του φετινού MasterChef!

Οι διαγωνιζόμενοι, για μια ακόμα φορά, θα πρέπει να αξιολογήσουν και να  συνειδητοποιήσουν πόση μεγάλη σημασία θα έχει η κάθε απόφασή τους και πόσο οι επιλογές τους θα επηρεάσουν σημαντικά τις επόμενες εξελίξεις.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags