19/10/17 - 10:36

Κόντρα στην κόντρα στο Nomads! Τι συμβαίνει με Μαυρίδη

Άρχισαν τα όργανα...

Sportdog Team
Κόντρα στην κόντρα στο Nomads! Τι συμβαίνει με Μαυρίδη
1.100views 0shares

Οι εντάσεις στο Nomads είναι συχνές, με τον Μαυρίδη να είναι στους πρωταγωνιστές σύμφωνα με το zappit, καθώς υπήρξε ξανά ένταση με τη Μαντώ Γαστεράτου.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε στην αρχή η Μαντώ, ότι επειδή ζούμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο, διογκώνουμε πολύ κάποια πράγματα. Και εγώ και τα παιδιά. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή λογική. Και με τον Δημήτρη μάλωσα και με την Αποστολία μάλωσα. Μαλώσαμε μεταξύ μας πολλές φορές. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην καταλάβει ένας τηλεθεατής που το βλέπει, αλλά εκείνη τη στιγμή κάπου ξεσπάς. Κάπου τα λες. Με ρώτησε ο Δημήτρης «σε πείραξε;» του λέω όχι και μετά μάλωσα με την Αποστολία και πήγα και του είπα «Ναι με πείραξε». Δεν έχω λογική να σου εξηγήσω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν.

Κάποια πράγματα μπορεί να τους ενοχλούν, κάποια πράγματα μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή κι εγώ να νιώθω άβολα που μου μιλάνε έτσι ή να νιώθουν άβολα που κάνω κάτι που θεωρείται ότι δεν είναι σωστό. Κι από τη στιγμή που μου λένε και οι 6 μην κάνεις αυτό, προσπαθώ να μην το κάνω. Ίσως κάποιες φορές ο τρόπος που μου το λένε με πληγώνει. Γιατί μου λες λες έτσι; Προσπαθώ. Μου είπαν για τα σκυλιά στο χωράφι, δεν το ξανάκανα. Κι εγώ προσπαθώ να ακολουθήσω αυτό που μου λένε. Δεν θέλω να πάω κόντρα σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης, με την Μαντώ  να εκνευρίζεται με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα πράγματα.

«Έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να παίζουμε το «κλέφτες και αστυνόμοι». Η φάση δεν είναι αυτή. Είναι ότι προσπαθούμε όλοι να συνεννοηθούμε όμορφα και ωραία μέσα στην εβδομάδα. Έτσι όπως το παρουσιάζεις, δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν έγινε έτσι όπως αποτυπώνεται αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ότι είμαστε ο Γιώργος και οι άλλοι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ