Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ στο Nomads! Ποιος αποχώρησε οικειοθελώς (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-10-21 08:31:00

Σοκ στο Nomads! Ποιος αποχώρησε οικειοθελώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο Nomads! Ποιος αποχώρησε οικειοθελώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό...

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποχώρησε από το Nomads! Όπως είπε στον Αρναούτογλου, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμά του εναντίον της Νατάσας Καλογρίδη...  «Γρηγόρη μου δεν θα συνεχίσω. Δεν θα παίξω δεύτερο παιχνίδι. Δεν θέλω να ανταγωνιστώ άλλο τη Νατάσα. Δεν θέλω, δεν μπορώ κι εκεί μέσα δεν μου πήγαινε πολύ καλά. Το σκεφτόμουν όλη τη βδομάδα. Πιστεύω ότι ήρθα εδώ πέρα με βλέψεις να πάω πιο μακριά. Πιστεύω θα μπορούσα να το κάνω. Για εμένα το παιχνίδι σταματάει εδώ.

Νιώθω μέσα μου ότι και με τον Κωνσταντίνο αν πήγαινα και με τον Λευτέρη εδώ πέρα, νιώθω ότι θέλουν πιο πολύ να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το έπαθλο. Το έχουν πιο πολύ ανάγκη. Νιώθω επίσης ότι η Νατάσα το έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει μέσα, να δείξει πιο πολλά πράγματα. Εγώ δεν ήρθα να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα αντίπαλο, μου έβγαινε μεγάλη φόρτιση. Και με την Μαντώ αν πήγαινα επειδή είναι γυναίκα και καλό παιδί, πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει σαν ομάδα, ότι πρέπει να στηρίξω την ομάδα.

Νιώθω ότι η Νατάσα το έχει περισσότερο ανάγκη. Tο γουστάρει πιο πολύ. Θέλει να το ζήσει. Η Νατάσα μου έλεγε να μη το κάνω και τώρα που το συζητήσαμε λίγο μου έλεγε 100 φορές αν είμαι σίγουρος. Θεωρώ ότι η Νατάσα έχει πράγματα να δώσει. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο. Μακάρι να βρεθεί σε μια ομάδα να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα. Έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση στη Νατάσα. Από την πρώτη εβδομάδα κατάλαβε κατευθείαν ποιος είμαι.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags