07/04/18 - 18:28

Αυτό θα πει μνήμη χρυσόψαρου – Οδηγός θυμήθηκε που είχε παρκάρει 20 χρόνια μετά

Μιλάμε για ξεκαρδιστική είδηση.

Sportdog Team
Αυτό θα πει μνήμη χρυσόψαρου – Οδηγός θυμήθηκε που είχε παρκάρει 20 χρόνια μετά
830views 0shares

Πίσω στο 1997, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ένας οδηγός Ι.Χ. δήλωσε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής. Το αυτοκίνητό του είχε κάνει «φτερά». Δεν τον βρήκε ποτέ στο σημείο που το είχε σταθμεύσει.

Έτσι τουλάχιστον πίστευε εκείνος και έκανε και τους αστυνομικούς να τον πιστέψουν. Είκοσι χρονια αργότερα, οι αρχές της πόλης ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη μιας μάντρας ότι το αυτοκίνητο υπάρχει και πρόκειται να γίνει παλιοσίδερα. Όπως διαπιστώθηκε, το Ι.Χ. δεν είχε κλαπεί ποτέ, απλώς ο ιδιοκτήτης του αποδείχτηκε ξεχασιάρης.

Η αστυνομία τηλεφώνησε στον 76χρονο πλέον οδηγό, ο οποίος μαζί με την κόρη του πήγε στο τμήμα και αντίκρισε με έκπληξή του το «χαμένο» αυτοκίνητο. Δυστυχώς, το όχημα δεν ήταν πλέον λειτουργικό και έδωσε τη συγκατάθεσή του να γίνει παλιοσίδερα.

Η υπόθεση αυτή, που έφερε στο φως η τοπική εφημερίδα Augsberger Allgemein, θύμισε την περίπτωση ενός άλλου Γερμανού οδηγού στο Μόναχο, ο οποίος ξέχασε πού είχε παρκάρει μετά από μια νύχτα μέσα στο αλκοόλ. Δήλωσε, λοιπόν, το αυτοκίνητο ως «εξαφανισμένο» και ζήτησε από την αστυνομία να τον βοηθήσει να το βρει. Τελικά, το Ι.Χ. βρέθηκε 4 χλμ. μακριά από το σημείο που ο οδηγός νόμιζε ότι το είχε παρκάρει. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν άφικτα τα 40.000 ευρώ σε μετρητά και εργαλεία, αξίας 50.000 ευρώ, που είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι υπήρχαν μέσα.

Πηγή: athensvoice


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ