Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα για την ταινία “Η με Fashion Show του Βασίλη Ζούλια
Life
| 2018-06-20 11:35:00

Πρεμιέρα για την ταινία “Η με Fashion Show του Βασίλη Ζούλια

Πρεμιέρα για την ταινία “Η  με Fashion Show του Βασίλη Ζούλια

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές πινελιές γυναικείας μόδας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8, στο θερινό κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου.

Πριν από την προβολή της ταινίας όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Fashion Show που επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, εμπνευσμένος από την ταινία και από το τελευταίο Met Gala με θέμα Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination» στο οποίο συμμετείχε ντύνοντας τη μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας Μίντι Κέιλινγκ μαζί με τον διάσημο  σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος σχεδίασε το εντυπωσιακό στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της.

Οι καλεσμένοι, υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα 8 υπέροχα μοντέλα που φορούσαν ρούχα και κοσμήματα με βασικές επιρροές από το all-star cast και τις γυναίκες της ταινίας Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8 που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την  Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις αίθουσες όλης της χώρας, από την Tanweer.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αλέξης Γεωργούλης, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου, Τζώρτζια Βαϊνά, Ραμόνα Βλαντή, Σωτήρης Καλυβάτσης, Υρώ Λούπη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ιωάννα Πηλίχου, Εβελίνα Παπαντωνίου, Σάντυ Τσαντάκη,  Νίκος Μεταξωτός,  Τασος Λαζαρίδης, Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, Κατερίνα Θεοχάρη, Μέμα Σιμονετάτου-Αγαπηνού, Αναστασία Περράκη, Εστέρ Μαστρογιάννη, Ευαγγελία Κουταλίδου, Βασιλική Ρούσσου, Υβόννη Ντόστα, Καλλιόπη Καρβούνη, Γιώργος Σατσίδης, Άλεξ Κάβδας και η Ρόη Αποστολοπούλου.  

Λίγα λόγια για την ταινία

Είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού παγκοσμίως. Ένα κινηματογραφικό φαινόμενο που διανθίζει την επική σειρά Ocean του Στίβεν Σόντεμπεργκ, πηγαίνοντας το γκλάμουρ σε άλλο επίπεδο με δύο δυνατά χαρτιά. Πρώτος άσος ένα ασύλληπτα γοητευτικό all-star γυναικείο καστ που συγκεντρώνει σε μία ταινία οχτώ αφοπλιστικές προσωπικότητες: Σάντρα Μπούλοκ («Gravity»), Κέιτ Μπλάνσετ («Θλιμμένη Τζάσμιν»), Αν Χάθαγουεϊ («Οι Άθλιοι»), Ελενα Μπόναμ Κάρτερ («Ο Λόγος του Βασιλιά»), Rihanna, Μίντι Κέιλινγκ («The Office»), Σάρα Πόλσον («American Crime Story»)και τη ράπερ Awkwafina («Αφεντικά για Σκότωμα 2»). Δεύτερος άσος είναι ότι η ιστορία ξετυλίγεται στη Νέα Υόρκη και μάλιστα στο πιο προβεβλημένο και φαντασμαγορικό κοσμικό γεγονός  της υψηλής ραπτικής, στο θρυλικό Met Gala. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Τζείμς Κόρντεν («Τα Μυστικά του Δάσους») και Ρίτσαρντ Άρμιταζ  («Χόμπιτ»), ενώ η λίστα των cameo είναι, όπως ταιριάζει στο Met Gala, εξαιρετικά πλούσια.

Με επίκεντρο ένα εξωφρενικά πολύτιμο κολιέ από διαμάντια, η ευφυής πλοκή αφηγείται σπαρταριστά μία δαιμονικά στημένη ληστεία σε σκηνοθεσία του τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ Γκάρι Ρος («Pleasantville», «Hunger Games»), που συνυπογράφει και το σενάριο, ενώ ο  Στίβεν Σόντεμπεργκ αναλαμβάνει χρέη παραγωγού.

Σύνοψη

Πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στη μόλις αποφυλακισμένη Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες στον τομέα τους, ξεκινώντας από την πρώην παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου (Κέιτ Μπλάνσετ). Οι δυο τους επιστρατεύουν τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Μίντι Κέιλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Awkwafina), την εξπέρ κλεπταποδόχο Τάμι (Σάρα Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Rihanna) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Έλενα Μπόναμ Κάρτερ).  Ο στόχος είναι 150 εκατομμύρια δολάρια σε μορφή διαμαντιών, τα οποία θα κοσμούν τον λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Αν Χαθαγουέι), όσο θα βρίσκεται το επίκεντρο της εκδήλωσης της χρονιάς, του Met Gala.  Θεωρητικά, το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Στην πράξη, όμως, πρέπει να αποδειχτεί εξίσου αψεγάδιαστο με τα πολυπόθητα διαμάντια, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags