Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube στην Ελλάδα το 2018!
Life
| 2018-12-06 14:04:00

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube στην Ελλάδα το 2018!

Sportdog Team
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube στην Ελλάδα το 2018!

Οι λίστες "YouTube Rewind" καταρτίζονται με βάση τις προβολές, τα shares, τα σχόλια και τα likes.

 
 

Το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα, όπως κάθε χρόνο, τις λίστες με τα πιο δημοφιλή βίντεο στην Ελλάδα για το 2018. Οι λίστες "YouTube Rewind" καταρτίζονται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως οι προβολές (views), ο αριθμός των κοινοποιήσεων (shares), τα σχόλια και τα likes που έκαναν συνολικά, στη διάρκεια της χρονιάς, οι Έλληνες χρήστες του YouTube.

Στην κατάταξη των κορυφαίων μουσικών βίντεο, στην κορυφή εμφανίζεται το «Λιώμα» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ακολουθούν το

«Φώναξέ με » του Ηλία Βρεττού και το «Αγαπώ σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη. Στην έκτη θέση βρίσκεται η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2018, με τη Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό μου». Διπλή παρουσία στην πρώτη δεκάδα -στην πέμπτη και στη δέκατη θέση- έχει η Ελένη Φουρέιρα.

Στην κορυφή της λίστας με τις δέκα ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις στα μη-μουσικά βίντεο, βρίσκεται ο αγαπημένος του νεανικού κοινού Manos («Άντε Γειά»), ενώ ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενώ η ταινία «Γεύση της Αγάπης» της Lacta βρίσκεται στην τρίτη θέση. 

Δείτε αναλυτικά τις λίστες στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags