Facebook Pixel Sportdog.gr | Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια
Life
| 2018-12-11 15:12:00

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια

Sportdog Team
Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια

Δείτε ποιοι πραγματοποίησαν ήδη ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μήνυμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού» στέλνουν εφέτος τις γιορτές οι Σάκης Ρουβάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Εύη Φραγκάκη και Χριστίνα Βραχάλη μέσα από τα Ευχοστολίδια. Επισκέφθηκαν τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ, επέλεξαν Ευχοστολίδια και έκαναν πραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές  παιδιών από τα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού». 

Δείτε τα post που έκαναν στα social media για τα Ευχοστολίδια που χάρισαν στα παιδιά: 

Σάκης Ρουβάς

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μαρία Ηλιάκη

Κατερίνα Ζαρίφη

Εύη Φραγκάκη

Χριστίνα Βραχάλη


 

Πώς μπορείτε να χαρίσετε και εσείς Ευχοστολίδια 

Οι εκθέσεις με τα Ευχοστολίδια θα βρίσκονται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εφέτος για πρώτη φορά όλοι έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν Ευχοστολίδια μέσω της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr  ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Όσοι επιλέγουν Ευχοστολίδια, λαμβάνουν την αυθεντική ζωγραφιά της παιδικής ευχής που πραγματοποίησαν για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Την ίδια ώρα, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς»  συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags