Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός – Ο Άρης θα σηκώσει το πρωτάθλημα!
Life
| 2018-12-30 17:00:00

Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός – Ο Άρης θα σηκώσει το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακός – Ο Άρης θα σηκώσει το πρωτάθλημα!

Οι προκλήσεις του FM18 και τα κορυφαία ταλέντα.

Έφτασαν οι γιορτές και όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία για να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο Football Manager 2019 και να αναλάβουμε τα ψηφιακά ηνία της αγαπημένης μας ομάδας από την Σάουθερν Λιγκ Κατηγορία Νότου της Αγγλίας ονόματι Τοντον Ταουν και να την ανεβάσουμε 7 κατηγορίες όπου θα ανταγωνίζεται τα μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Κάθε χρόνο όπως και φέτος, η Sports Interactive προσθέτει καινοτόμους και αναβαθμισμένους μηχανισμούς εντός παιχνιδιού για όλους εμάς τους wannabe προπονητές να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο στην εύρεση νέων ταλέντων, δημιουργίας ενός ΣούπερΣταρ μέσα από τις λεπτομερέστατες ατομικές προπονήσεις και τις οδηγίες σε κάθε αγώνα, στην διαχείριση των μεγάλων παικτών, τις συνεντεύξεις με τα Μ.Μ.Ε. και τις αντιδράσεις διοίκησης και οπαδών.

Όσον αφορά τις ευχάριστες αλλαγές του παιχνιδιού, η Sports Interactive κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα της Γερμανικής Λίγκας και να έχουμε επίσημα σήματα και φανέλες των ομάδων. Συνεχίζοντας στις αλλαγές, μετά την επιλογή της ομάδας μας, συναντάμε στις τακτικές ένα νέο σύστημα το οποίο είναι πιο φιλικό και εύκολο στον νέο χρήστη αλλά και ενδιαφέρον στον “παλιό”, εκεί συναντάμε έτοιμες διάσημες τακτικές όπως: Παρκάρουμε λεωφορείο, ιταλικό κατενάτσιο και το γνωστό σε όλους μας ΤΙΚΙ-ΤΑΚΑ. Φυσικά μπορούμε να διαλέξουμε να φτιάξουμε την δική μας τακτική και να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στην ομάδα της καρδιάς μας.

Ένας τομέας που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούσε τους χρήστες ήταν η προπόνηση, καθώς δεν έμοιαζε αληθοφανής και αναλυτική, από φέτος άλλαξε και αυτό και πλέον ερχόμαστε πιο κοντά στην πραγματικότητα. Πλέον θα χρειαστούμε αρκετές ώρες για να εξοικειωθούμε με το νέο αναλυτικό σύστημα που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της εξέλιξης της ομάδας σαν σύνολο και των παικτών ως μονάδες, αν πάλι βαριέστε την προπόνηση απλά δίνεται την αρμοδιότητα στους βοηθούς σας για να κάνουν την “βρωμοδουλεια”.

Περνάμε λοιπόν μετά από όοοοοολες τις προετοιμασίες στα του αγώνα, η 3D match-engine είναι σαφώς βελτιωμένη και έχει προσθήκη το VAR (για όποιες διοργανώσεις έχουν) και τη χρήση του goal line technology.

Όπως λένε και σε κάποιες άλλες εταιρίες τεχνολογίας, το Football Manager 2019 είναι το καλύτερο Football Manager που έχει δημιουργηθεί και είναι έτοιμο να μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις με την αγαπημένη μας ομάδα.

Χαρακτηριστικά να πω 9+1 ομάδες που αξίζει να δοκιμάσεις να πάρεις τις τύχες τους στον φετινό Football Manager.

1. Μόναχο 1860

Η έταιρη κάποτε μεγάλη ομάδας του Μονάχου πλέον βρίσκεται στην 3 κατηγορία της γερμανικής λίγκας και μπορούμε να την πάρουμε και να την ανεβάσουμε και πάλι εκεί που της αξίζει και να κοντράρει την συμπολίτισσα, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά αυτό είναι που το κάνει διασκεδαστικό.

2. Λεβερκούζεν

Άλλη μία γερμανική ομάδα, αυτή την φορά όμως έχουμε την πιο ταλαντούχα ομάδα της κατηγορίας, έχει στο ρόστερ της μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και μεταξύ αυτών και του “δικού” μας Παναγιώτη Ρέτσο. Ίσως θα μπορούσε να είναι η πιο άμεση διεκδικήτρια του τίτλου και εκθρόνισης της Μπάγερν Μονάχου.

3. Γουλβς

Ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει ότι μπορεί η Γούλβς, καθώς μετά από πολλές και ουσιαστικές μεταγραφές το καλοκαίρι και έχοντας πλούσιους ιδιοκτήτες, είναι έτοιμη να σπάσει την τοπ 6αδα της Πρέμιερ Λιγκ από αυτή την σεζόν.

4. Ρέιντζερς

Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τα εφτά σερί πρωταθλήματα της Σέλτικ και να γίνει και πάλι η Ρέιντζερς ο φόβος και ο τρόμος της Σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, Ο Στίβεν Τζέραρντ τα πάει καταπληκτικά στο ντεμπούτο του στους πάγκους όμως εμείς μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.

5. Σάντερλαντ

Η ιστορική αυτή ομάδα είναι σε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της, πέφτοντας στην 3η κατηγορία (league 1) της Αγγλίας και με διαλυμένο ρόστερ, έχει όμως μία από τις μεγαλύτερες βάσεις υποστηρικτών στην αγγλία και θα είναι μεγάλη πρόκληση το να την φτάσουμε και πάλι στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

6. Ουέσκα

   Πρωτάρα στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας και ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό από την αρχή της σεζόν, ευκαιρία να ανατρέψουμε τα δεδομένα και όχι μόνο να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, αλλά και να φτιάξουμε ιστορία στην Ισπανική Λίγκα με το όνομα της Ουέσκα.

7. Πάρμα

Μετά από προβλήματα, υποβιβασμούς, κυρώσεις και 1002 προβλήματα, η Πάρμα επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας μετά από 3 συνεχόμενους ανόδους, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε με την Πάρμα το πρώτο της πρωτάθλημα στην μεγάλη κατηγορία.

8. Αθλέτικ Μπιλμπάο

Οι Βάσκοι, είναι η ανωμαλία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, και γι’αυτό άλλωστε είναι μία από τις καλύτερες προκλήσεις αυτού του παιχνιδιού. Πρέπει να στηριχτούμε στις ακαδημίες μας οι οποίες είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, να παραμείνουμε μία μαζί με Ρεάλ Και Μπαρτσελόνα από τις ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ και να πάρουμε ξανά πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια λειψανδρίας.

9. Παρί

Η συμπολίτισσα της PSG βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και είναι καθήκον μας να την αναλάβουμε και να την ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία να δείξει στην PSG ποιος μπορεί να γίνει το νέο αφεντικό. Αν κάποιος ψάχνει για μια πρόκληση που θα κρατήσει κοντά 10 σεζόν, εδώ είναι η ομάδα για να δώσει αυτή την συγκίνηση.

10. Άρης

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην Ελληνική κατηγορία δεν είναι ούτε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια, ούτε το back2back της ΑΕΚ, ούτε η επαναφορά του Ολυμπιακού, αλλά το να ανεβάσουμε στην κορυφή μια ομάδα που μόλις πήρε την άνοδο από την Football League και διψάει για διάκριση και επιτυχίες. Με τον Άρη θα προσπαθήσουμε να βάλουμε από κάτω όλες τις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού πρωταθλήματος και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα που μπορείτε να βρείτε και να πάρετε στην ομάδα σας είναι τα παρακάτω.

1. Παναγιώτης Ρέτσος      - Αμυντικός      - Λεβερκούζεν    - Ετών 19

2. Νικόλαος Μπαξεβάνης   - Αμυντικός      - Λάτσιο         - Ετών 18

3. Βαγγέλης Παυλίδης      - Μεσοεπιθετικός - Ντορντμουντ    - Ετών 19

4. Δημήτρης Εμμανουηλίδης - Εξτρέμ         - ΠΑΟ           - Ετών 17

5. Αντώνης Στεργιάκης     - Τερματοφύλακας - Σλάβια Σόφιας   - Ετών 19

6. Τάσος Δουβίκας         - Επιθετικός     - Αστέρας Τρίπολης - Ετών 18

7. Χρήστος Μανδάς        - Τερματοφύλαλας - Ατρόμητος      - Ετών 16

8. Χρήστος Γιούσης        - Μεσοεπιθετικός  - ΑΕΚ           - Ετών 19

9. Κώστας Δημητρίου       - Αμυντικός      - Βασιλεία       - Ετών 19

10. Γιώργος Αντζουλας      - Αμυντικός      - Φιορεντίνα     - Ετών 18

Υ.Γ.  Ένα παιχνίδι ακόμα...

Επιμέλεια: Γιάννης Τσαραμπουλίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags