Facebook Pixel Sportdog.gr | Η mat. fashion συνεχίζει ακάθεκτη τη διεθνή παρουσία της σε κορυφαίες εκθέσεις μόδας
Life
| 2020-01-29 03:47:00

Η mat. fashion συνεχίζει ακάθεκτη τη διεθνή παρουσία της σε κορυφαίες εκθέσεις μόδας

Sportdog Team
Η mat. fashion συνεχίζει ακάθεκτη τη διεθνή παρουσία της σε κορυφαίες εκθέσεις μόδας

Η mat. fashion, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο εξωτερικό, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, ως το πρώτο plus size brand που παρουσίασε το δικό του fashion show στη διεθνή έκθεση μόδας Collection Premiere Moscow (CPM), την κορυφαία έκθεση μόδας στη Ρωσία.

Κατά τη διάρκεια του show, παρουσιάστηκαν κομμάτια από τη συλλογή της mat. fashion για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020, με τις γήινες αποχρώσεις και τις ανάλαφρες υφάνσεις να κυριαρχούν, δημιουργώντας μία safari ατμόσφαιρα και αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί την κορύφωση μίας δεκαετίας επιτυχημένης εξαγωγικής παρουσίας σε διεθνείς εκθέσεις μόδας για το επιτυχημένο brand, που έχει συμμετάσχει, εκτός από τη CPM, στις εκθέσεις Who's Next στο Παρίσι, Panorama στο Βερολίνο, MoMad στη Μαδρίτη, Gallery στο Ντίσελντορφ, Modefabriek στο Άμστερνταμ και Moda Burmingham, μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η mat. fashion, που μετρά ήδη περισσότερα από 980 σημεία πώλησης σε 50 χώρες παγκοσμίως, εγκαινιάζει επίσης τη συνεργασία της με την TSUM, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών πολυκαταστημάτων στη Ρωσία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ισχυρή παρουσία της mat. στην αγορά της χώρας.

Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με εμπειρία 30 ετών στη μόδα και στη λιανική, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα. Τόσο οι mat. συλλογές, όσο και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους συνεργάτες ανά τον κόσμο, έχουν αναδείξει τη mat. fashion σε έναν σταθερό και αξιόπιστο παράγοντα μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Και αυτή, είναι μια τεράστια νίκη για το body positivity!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags