Facebook Pixel Νάντια Μπουλέ: Θα τρίβετε τα μάτια σας - Απίθανο κορμί η Νάντια Μπουλέ μετά τη γέννα - Κάνει γυμναστική μόνο με το μαγιό! (Vid)
Life
| 2023-08-01 10:03:00

Θα τρίβετε τα μάτια σας - Απίθανο κορμί η Νάντια Μπουλέ μετά τη γέννα - Κάνει γυμναστική μόνο με το μαγιό! (Vid)

Sportdog Team
Θα τρίβετε τα μάτια σας - Απίθανο κορμί η Νάντια Μπουλέ μετά τη γέννα - Κάνει γυμναστική μόνο με το μαγιό! (Vid)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ηθοποιός... επέστρεψε στα social media με ένα βίντεο που προκάλεσε αίσθηση, δύο χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Τηλεοπτικά μπορεί να μην την απολαμβάνουμε τόσο όσο θα θέλαμε σίγουρα όμως μέσα από τα social media καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει και να μας κρατά σε εγρήγορση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και η Νάντια Μπουλέ ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της από τις οποίες μοιράζεται με το καλημέρα ένα βίντεο στο οποίο για να το δείτε θα χρειαστείτε υπογλώσσια.

Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο μπικίνι μαγιό ασκήσεις γιόγκα δίπλα από την πισίνα τι ανεβάζει την πίεση ακόμα και σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ταύροι.

Ήδη το βίντεο που έχει ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει γίνει viral και μέσα σε μόλις λίγες ώρες έχει δεχτεί χιλιάδες και σχόλια από θαυμαστές και φίλους.

Απολαύστε τη μοναδική Νάντια Μπουλέ σε ένα βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags