Facebook Pixel Πέτρος Κωστόπουλος: Η ξανθιά που τρέλανε τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο - Τον "τσάκωσε" η κάμερα στον κόσμο να... (Vid)
Life
| 2023-09-06 14:57:00

Η ξανθιά που τρέλανε τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο - Τον "τσάκωσε" η κάμερα στον κόσμο να... (Vid)

Sportdog Team
Η ξανθιά που τρέλανε τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο - Τον "τσάκωσε" η κάμερα στον κόσμο να... (Vid)

Τις διακοπές του στο νησί απολάμβανε ο γνωστός επιχειρηματίας, που εντυπωσιάστηκε από γνωστό κορίτσι της τηλεόρασης!
 

Στην Μύκονο κάνει διακοπές ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον γιο του, Μάξιμο. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον επιχειρηματία έξω από μπαρ στα Ματογιάννια όπου συνάντησε και χαιρέτισε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο που έπινε το ποτό του περικυκλωμένος από ωραίες γυναίκες μεταξύ των οποίων και η Τζούλια Νόβα.

Κι αν ο πρώην εκδότης μετά τις χαιρετούρες αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η όμορφη παρέα του συνέχισαν την βραδιά τους στο μπαρ χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, η Τζούλια Νόβα ήταν μες στην καλή χαρά και δεν σταμάτησε τον χορό, ενώ είναι χαρακτηριστικές οι κινήσεις του Κωστόπουλου με τα χέρια, που δείχνει τον... θαυμασμό του για την ομορφιά της!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ρεπορτάζ-βόμβα: Εξαφάνιση θρίλερ για τον Πέτρο Κωστόπουλο - Οι τελευταίες πληροφορίες (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στο προσκήνιο και σίγουρα δεν αποτελεί… hot όνομα για την ελληνική showbiz, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό δεν έχει γίνει τυχαία, αφού και ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε αποκαλύψει ότι κουράστηκε τα φώτα και αποφάσισε να μείνει λίγο πιο μακριά, για να ξεκουραστεί και να μετρήσει τους πραγματικούς του φίλους μετά από τις οικονομικές και προσωπικές περιπέτειες που πέρασε.

Τον τελευταίο χρόνο πάντως έχει επιστρέψει στον Τύπο, καθώς έχει ανοίξει ένα νέο διαδικτυακό σάιτ, ενώ το καλοκαίρι δεν εθεάθη στη Μύκονο και στα κοσμικά σοκάκια, αλλά προτίμησε να κάνει ήσυχος τις διακοπές του με τον γιο του.

Κάπως έτσι μάλλον εξηγείται και το πρωτοσέλιδο περιοδικού, με τίτλο, «Εξαφάνιση θρίλερ»!

Ιδού:

"Τραβάει τα μαλλιά του" ο Πέτρος Κωστόπουλος - Έχασε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Μύκονο - Εξέλιξη ΣΟΚ!

Η ζωή πολλές φορές είναι άδικη.

Τις παλαιότερες εποχές ένας χαρισματικός εκδότης, ο Πέτρος Κωστόπουλος νόμιζε ότι ήταν μεγιστάνας.

Όπως πολλοί  άλλοι νόμιζε ότι ήταν τραπεζίτης η εφοπλιστής.

Όμως στην ζωή του έκανε δραματικά κακές επιλογές και η “χλιδάτη” του ζωή τον “οδήγησε” στα βράχια.

Ο Κωστόπουλος λοιπόν έφτιαξε ένα σπίτι στην Μύκονο το 1993 που όμως το 2013 βγήκε στον πλειστηριασμό.

Top 2013, όταν είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του Π. Κωστόπουλου, η έπαυλη κατασχέθηκε και πέρασε μέσω της EUROBANK ΕΥΡΩΒ -2,00% 1,47  στους -έως και σήμερα- νέους ιδιοκτήτες της, τον διάσημο Βρετανό κομμωτή Charles Worthington και τον σύντροφό του, Allan Peters.

Το τίμημα ανερχόταν τότε στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Η ιστορία της έπαυλης, όμως, είχε ξεκινήσει τουλάχιστον μία εικοσαετία νωρίτερα.

Η έπαυλη των 1,6 στρεμμάτων πωλείται ξανά, αυτή τη φορά σε δεκαπλάσια τιμή, καθώς έκτοτε η αξία των ακινήτων στην περιοχή και γενικά στη Μύκονο έχει εκτοξευθεί.

Μεταξύ άλλων, το κεντρικό οίκημα του οικοπέδου φέρεται να διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με θέα θάλασσα, δωμάτιο-ντουλάπα και γραφείο.

Επίσης έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, καθώς και σκεπαστή αυλή πάνω από τον γκρεμό.

«Περιμένω να την πουλήσω σε έναν διεθνή αγοραστή, επειδή το νησί προσελκύει τεράστια προσοχή από πλούσιους fashionistas σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Worthington, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε άλλο ένα οικόπεδο στη Μύκονο και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο», συμπλήρωσε ο ίδιος και κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα περιμένω να πετύχω τη συγκεκριμένη τιμή και μπορώ να περιμένω τη σωστή προσφορά».

Τι λένε πηγές της αγοράς όμως για το συγκεκριμένο ακίνητο;

Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν το τίμημα εξωπραγματικό  και αποδίδουν την όλη δημοσιότητα περισσότερο σε επιχείρηση προσωπικής προβολής του Worthington και λιγότερο σε κανονική συναλλαγή.

Πηγές όμως με γνώση της αγοράς της Μυκόνου δηλώνουν ότι τα 50 εκατ. ευρώ δικαιολογούνται.

Καταρχήν λένε το σπίτι αγοράστηκε σε πλειστηριασμό άρα πιθανολογούν χαμηλότερα της πραγματικής αξίας.

10 χρόνια μετά οι τιμές έχουν εκτοξευθεί.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι προ 2-3 ετών πουλήθηκε το σπίτι του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις για  23 εκατ. ευρώ ενώ πανάκριβα πωλήθηκε και η κατοικία της Εμμανουέλας Βασιλάκη.

Ειδικά για την τελευταία κατοικία πιθανολογείται ότι πουλήθηκε πέριξ των 40 εκατ. ευρώ.

Σωστό η λάθος το πραγματικό νούμερο δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Πηγή: mononews.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί»

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλη την πορεία της ζωής του, για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, για όσα κατέκτησε με την ΙΜΑΚΟ, αλλά και για όλα τα άσχημα που ακολούθησαν με την πτώχευση, με το διαζύγιο με τη Τζένη Μπαλατσινού και την μετάβαση σε μια νέα φάση ζωής.

Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε την περηφάνια του για το περιοδικό ΚΛΙΚ, το οποίο τον οδήγησε στο να αφήσει την δουλειά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες όπου έπαιρνε 700.000, για να κυνηγήσει κάτι άλλο εδώ στην Ελλάδα.

«Όσο κι αν φαίνεται μελό, περήφανος είμαι για τα παιδιά μου. Επαγγελματικά όμως, είμαι για το ΚΛΙΚ, που το έφερα το 1987. Τους αρέσει δεν τους αρέσει, έφερε κάτι καινούργιο. Πάτησα πάνω σε 4-5 περιοδικά. Θυμάμαι το συζητούσα και ήθελαν να κάνουν ένα μικρό περιοδικό. Εγώ τότε ασχολούμουν με την πολιτική και στα 32 μου είπα να φύγω. Στις Βρυξέλλες που δούλευα στο πολιτικό προσωπικό, διάβαζα μόνο περιοδικά. Πήγα λοιπόν σπίτι, έκοψα σελίδες και έφτιαξα ένα περιοδικό. Και το πήγα στο αφεντικό, το είδε και μου είπε “πάμε”. Στο 4ο τεύχος είχα γράψει ένα editorial που έλεγα ότι θα κρεμάσουμε την ψυχή μας στα περίπτερα. Είχα βάλει σε ένα τεύχος απ’ έξω ένα προφυλακτικό γιατί τότε ήταν το AIDS και φοβόμουν. Και έγινε χαμός. Το έκανα κατά λάθος. Δεν ήξερα. Ένα παιδί από τον Βόλο, έχω ξεβλαχέψει από τότε», είπε.

Αναφερόμενος στη διάρκεια της θητείας του στην Ευρωβουλή ως επιστημονικό και πολιτικό προσωπικό, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε την άποψη πως πρόκειται για συμβολικές θέσεις ως προς τους Ευρωβουλευτές.

«Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα. Αυτό που μου έχει μείνει, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και 4πλάσιο των Ευρωβουλευτών. Αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Γενικά δεν έχω μια εκτίμηση. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αποφασιστικοί. Πιστεύω ότι από τότε έχει αλλάξει, αλλά κοιτάζοντας το αποφασιστικό κομμάτι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Και τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί όπως τα τελευταία χρόνια. Ήταν τότε ο Κύρκος, ο Τσάτσος, περάσανε κι άλλοι πολλοί μεγάλοι άνδρες της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω. Βλέπω ανθρώπους που λειτουργούν διαφημιστικά, όπως ο Γεωργούλης».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πολιτική απ’ όταν ξεκίνησε την δημοσιογραφία και την έκδοση περιοδικών απάντησε: «Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική, αλλά δεν ήθελα. Σταμάτησα στα 32 μου και έφυγα συνειδητά. Βλέποντας τους φίλους μου, που ήταν τότε βαρεμένοι στο κεφάλι, κι αυτό δεν το σήκωνε το σύστημα. Ήξερα ότι θα εκπαραθυρωθώ. Ήθελα μια πιο χαρούμενη ζωή κι εκεί δεν θα ήταν. Δε μου πηγαίνει να ασχοληθώ. Έχω και το αθυρόστομο. Δε μου πάει. Θέλω να δουλεύω όλη την ώρα. Εγώ θέλω να πηγαίνω κάθε μέρα και να κάνω γκασμά».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε πώς είναι αυτή την περίοδο στη ζωή του και εκείνος απάντησε: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Πέρασα μια βαριά, καταθλιπτική περίοδο. Δεν ξέρω αν έχει φύγει εντελώς, αλλά έχουν φύγει τα βαριά. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολλή δουλειά. Πήρα κατά χρονικά διαστήματα χάπια. Αλλά όταν αισθανόμουν καλά, τα σταματούσα».

Αναφερόμενος στα όσα άκουσε όταν πτώχευσε η ΙΜΑΚΟ είπε: «Υπήρχαν αυτοί που έλεγαν ότι έχω βάλει εκατομμύρια μασούρι και τα κρύβω και αυτοί που έλεγαν “καλά να πάθει το κωλοπαίδι”».

Για τις κόρες του που ζουν στην Αμερική είπε: «Η μία δουλεύει σε μια εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης. Ζουν στην Αμερική, με τις δουλειές τους, δικά τους λεφτά. Εδώ δε θα μπορούσαν να έχουν όσα έχουν εκεί. Ευτυχώς που είναι εκεί γιατί εδώ δεν ξέρω που θα δούλευαν. Εδώ θα έπρεπε να βάλουμε κανένα μέσο για να πιάσουν μια δουλειά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές. Μου λείπουν, αλλά είμαστε εγώ κι η μάνα τους που τα σπρώξαμε έξω, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο. Όπως εγώ έφυγα από το σπίτι, επειδή είχα ερωτευτεί και ήθελα να ακολουθήσω μια Βολιώτισσα στην Αθήνα – πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και ήρθα και δεν πέρασα πουθενά. Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα. Το 4ο ή 5ο ήταν όταν πήγα στο Berkeley να δω την κόρη μου. Κατάλαβα γιατί πρέπει να πηγαίνουν στα Πανεπιστήμια για να σπουδάσουν τα παιδιά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags