Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη - Νότη Σφακιανάκη: "Μεγάλη ντροπή" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-07 16:58:00

Αποκάλυψη Μενεγάκη για Σφακιανάκη: "Μεγάλη ντροπή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μενεγάκη για Σφακιανάκη: "Μεγάλη ντροπή" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τσιμουδιά όλοι μπροστά, τα χέρια έτσι και θα παρακολουθείτε".

Την προσωπική της εμπειρία και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Νότη Σφακιανάκη μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της σημερινής (7/3) της εκπομπής. Με αφορμή το βίντεο-αφιέρωμα στα απρόοπτα που έχουν συμβεί σε τραγουδιστές και τραγουδίστριες επάνω στην πίστα, η παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε το σκηνικό με την ομάδα του «Πρωινού Καφέ» και τον λαϊκό ερμηνευτή.

«Έχουμε ζήσει όλοι Νότη Σφακιανάκη στο μαγαζί του. Εγώ θυμάμαι και το ξεκίνημά του, δηλαδή τα πρώτα χρόνια, θυμάμαι ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί που είχαμε πάει με τον Πρωινό Καφέ… Δεν θα το ξεχάσω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμείς χαρούμενοι, μικρά παιδιά, μεγάλη χαρά. Είχαμε πάρει και τραπέζι, γιατί ήμασταν από την εκπομπή τότε. Μιλάγαμε, γελάγαμε… Σταματάει κάποια στιγμή το πρόγραμμα και λέει: τι θα γίνει εσείς μπροστά; Θα ησυχάσετε; Τέτοια ντροπή εμείς», περιγράφει η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της.

«Οι άλλοι έλεγαν ότι θα μας βάλουν να πληρώσουμε το τραπέζι. Τσιμουδιά όλοι μπροστά, τα χέρια έτσι και θα παρακολουθείτε», κατέληξε στην ιστορία της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags