Facebook Pixel Χαμός με Φαίη Σκορδά και Αραούχο - Απάντησε δημόσια στο instagram
Life
| 2024-03-30 21:02:00

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Αραούχο - Απάντησε δημόσια στο instagram - "Όλοι ρωτούν αν είμαι ερωτευμένη"!

Sportdog Team
Χαμός με Φαίη Σκορδά και Αραούχο - Απάντησε δημόσια στο instagram - "Όλοι ρωτούν αν είμαι ερωτευμένη"!

"Χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων στα social media.

Η Φαίη Σκορδά αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Ρώμη, από όπου ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα, από τα οποία δημιουργήθηκε μία παρανόηση.

Σε ένα από αυτά, η Φαίη Σκορδά ποζάρει στην Piazza Di Spagna – στην οποία πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη – με ρούχα που υπογράφει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Η παρουσιάστρια έκανε το προφίλ του tag και ο ίδιος αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Από εκείνη τη στιγμή, αρκετοί θεώρησαν πως η Φαίη Σκορδά έχει ταξιδέψει μαζί με τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, και απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες, προτού διογκωθούν.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που ανήρτησε στα social media.

«Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμόστο Instagram.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags