Facebook Pixel Το ξεφτίλισαν σε πρωτοσέλιδο περιοδικού: Έγκυος από Αραούχο η Φαίη Σκορδά
Life
| 2024-04-11 09:00:00

Το ξεφτίλισαν σε πρωτοσέλιδο περιοδικού: "Έγκυος από Αραούχο η Φαίη Σκορδά" - Ούτε για… γέλια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το ξεφτίλισαν σε πρωτοσέλιδο περιοδικού: "Έγκυος από Αραούχο η Φαίη Σκορδά" - Ούτε για… γέλια! (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτο δημοσίευμα κυκλοφόρησε στα περίπτερα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ…

Ένα ταγκ της Φαίης Σκόρδα στον Σέρχιο Αραούχο την προηγούμενη Παρασκευή, σε φωτογραφία της από την Ιταλία ήταν αρκετό να πυροδοτήσει φήμες περί σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανήρτησε φωτογραφία της, όπου ποζάρει στη Ρώμη και έκανε αναφορά στον ποδοσφαιριστή. Από εκείνη την ώρα δημοσιεύματα άρχισαν να διερωτώνται εάν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Σέρχιο Αραούχο.

Το θέμα μπορεί να διαψεύστηκε από όλες τις πλευρές και να δόθηκαν μάλιστα και σχετικές εξηγήσεις, όμως πριν λίγα 24ωρα περιοδικό κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που αναφέρει πως η παρουσιάστρια είναι έγγυος στο παιδί του Σέρχιο Άραούχο!!! Εξωφρενικά πράγματα που κυκλοφορούν στα περίπτερα…

Θυμίζουμε, ότι το θέμα… έσβησε αμέσως την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η Φαί Σκορδά δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες και μέσω βίντεό της, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον επιθετικό της ΑΕΚ και τον έκανε ταγκ επειδή φορούσε ρούχο από συλλογή του.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για τον Αραούχο «Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags