Facebook Pixel Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορεί με την Κατερίνα Λιόλιου
Life
| 2024-05-02 19:42:00

Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορεί με την Κατερίνα Λιόλιου στο tik tok!

Sportdog Team
Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορεί με την Κατερίνα Λιόλιου στο tik tok!

Η διάσημη τραγουδίστρια εκτός από φωνάρα έχει και κορμάρα και συνηθίζει να τη δείχνει. Μόνο που σε αυτό το... υπερβολικά κοντινό βίντεο, δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική!

Σαρώνει η Κατερίνα Λιόλιου και στην νυχτερινή ζωή της χώρας, αφού η τραγουδίστρια συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να έφυγε πριν απο χρόνια απο την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα για να προσπαθήσει και να φτιάξει την δική της καριέρα, είναι γνωστό όμως ότι αν δεν περάσεις απο τις πίστες της συμπρωτεύουσας και δεν γράψεις χιλιόμετρα, καριέρα στην Αθήνα δεν κάνεις.

Βέβαια η επιστροφή της δεν ήταν δύσκολη αφού και η ίδια είναι βέρα Θεσσαλονικιά, αφού για όσους δεν το γνωρίζουν η Κατερίνα Λιόλιου που έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου 1994. κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα έχει σπουδάσει και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η τραγουδίστρια που σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα και ως παρουσιάστρια στο μουσικό ριάλιτι του Mega, X-factor, καθηλώνει ακόμα όλους τους Θεσσαλονικής, τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις.

Αυτή την φορά όμως εμείς βρήκαμε ένα βίντεο στο Tik Tok που το ανάρτησε ένας χρήστης όπου όπως θα δείτε η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται τόσο κοντά στην κάμερα του κινητού που την τραβάει που οι αποκαλύψεις είναι τρομερές.

@christina.grz #katerinalioliou #storylioliou #fyp #foryou @Katerina Lioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - Christina.grz

Eπεισόδιο με Κατερίνα Λιόλιου στην πίστα - Της πέταξαν τασάκι στο πρόσωπο - Σταμάτησε να τραγουδάει και… (Vid)

Πρόκειται για την ταλαντούχα Θεσσαλονικιά, που αναστατώνει τις πίστες και ανάβει φωτιές στις ανδρικές καρδιές.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αναδειχθεί σε πολύπλευρο ταλέντο, αφού πριν δύο χρόνια την απολαύσαμε και ως παρουσιάστρια… στα παρασκήνια του X Factor, ενώ πλέον σαρώνει στη νυχτερινή Αθήνα.

Η καλλονή Θεσσαλονικιά, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν μια καριέρα, και φωνή και εντυπωσιακή, πληθωρική παρουσία από τη στιγμή που εμφανίστηκε προκάλεσε πανικό και αναστατώσεις!

Ο κόσμος την γνώρισε πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014, με την Δέσποινα Βανδή να είναι η coach της.

Η σαγηνευτική Κατερίνα, μπορεί να ζαλίζει το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό, αλλά σίγουρα δεν μένουν παραπονεμένοι και οι θαμώνες και θαυμαστές της των νυχτερινών μαγαζιών, από τις «μαγευτικές» εμφανίσεις της που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις νυχτερινές πίστες.

Κάποιοι βέβαια, πίνουν λίγο παραπάνω και ξεπερνούν τα όρια, όπως αυτός που της πέταξε τασάκι ή παγάκι στο πρόσωπο και την ανάγκασε να διακόψει το πρόγραμμα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - georgepits

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags