Facebook Pixel Με τον Θρύλο στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
| 2014-03-12 14:26:00

Με τον Θρύλο στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!

Sportdog Team
Με τον Θρύλο στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!

Μια βδομάδα έμεινε, όμως ακόμα προλαβαίνετε! Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή στο "Καραϊσκάκη", αλλά χρειάζεται την ώθηση των οπαδών του και στη ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ". Ταξίδι στο Μάντσεστερ τώρα!

O sportdog, πάντα με τα φτερά της AirFastTickets, σας δείχνει το δρόμο κι εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές του και, φυσικά, τον Ολυμπιακό, για να απολαύσετε ένα υπέροχο ταξίδι στην αγγλική μεγαλούπολη, με την ελπίδα στις αποσκευές της επιστροφής να βρίσκεται και η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. Η αρχή, άλλωστε, έγινε με το 2-0 του "Καραϊσκάκη", οπότε ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του μπορούν δικαίως να ονειρεύονται νέα, μεγάλα ευρωπαϊκά ταξίδια. Με προκρίσεις και την AirFastTickets ασφαλώς!

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν το μεγάλο παιχνίδι της 19ης Μαρτίου στο "Θέατρο των Ονείρων", με επιπλέον ταξιδιωτικές απολαύσεις, ο sportdog είναι πάντα εδώ για οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Τι άλλο μπορείτε να δείτε στην "πρωτεύουσα" του αγγλικού Βορρά εκτός από το ιστορικό γήπεδο της Γιουνάιτεντ, το θρυλικό "Ολντ Τράφορντ", και μαζί το -γεμάτο τρόπαια και αναμνήσεις- μουσείο των "Κόκκινων Διαβόλων";

Πολλά και διάφορα. Άλλωστε, το Μάντσεστερ, η πρώτη "εκβιομηχανισμένη πόλη του κόσμου"(!), έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Υπό τους ήχους της βρετανικής ποπ, καθώς πολλές μπάντες γεννήθηκαν εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας από τους Piccadilly Gardens, για να δείτε από κοντά τον ουρανοξύστη - κόσμημα της πόλης, το City Tower, αλλά και μια ευρύτερη περιοχή που έχει αναπλαστεί με εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές κατασκευές, στοές και σιντριβάνια, αποτελώντας απόλαυση για τα μάτια!

Αν θέλετε μπαράκια, μια βόλτα στο Northern Quarter θα σας αποζημιώσει, αν θέλετε καταστήματα με άποψη περάστε από τις γειτονιές του Castlefield, ενώ μια βουτιά στην ιστορία μπορεί να αποτελέσει μια βόλτα στο βιομηχανικό τετράγωνο, όπου στεγάζεται το "Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας". Για τους λάτρεις του βιβλίου, μια επίσκεψη στη βιβλιοθήκη John Rylands κρίνεται επιβεβλημένη, όχι μόνο για τα σπάνια χειρόγραφα που φιλοξενεί, αλλά και εξαιτίας της επιβλητικότητας του απίθανου βικτοριανού - γοτθικού ναού που τα στεγάζει. Φυσικά, από την πόλη δεν απουσιάζει ούτε η τέχνη, με την γκαλερί Manchester Art Gallery να φιλοξενεί έργα του Turner και του Bacon και την Whitworth Art Gallery να παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.

Πριν επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο, μια στάση στη μουσική αξίζει τον κόπο, καθώς μπάντες όπως οι Charlatans, οι James, οι Happy Mondays, οι Bee Gees, οι Smiths, ακόμα και οι Oasis, έγραψαν ιστορία στην περίφημη σκηνή του Μάντσεστερ. Σε όποια γνήσια pub και να μπείτε, η μουσική θα σας συνεπάρει και θα σας βάλει στο ρυθμό της πόλης. Για χορό και clubbing, τα Warehouse Project και Mint Lounge είναι σήματα κατατεθέντα, ενώ "βαρύ" όνομα έχει και η pub Sandbar στην Πανεπιστημιούπολη.

Και μετά ..."Ολντ Τράφορντ". Τετάρτη 19 Μαρτίου, 21:45 ώρα Ελλάδας, ώρα πρόκρισης. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός, στη ρεβάνς για τους "16" του Champions League, με τις ελπίδες για είσοδο στην 8άδα της διοργάνωσης αυξημένες για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, μετά το επιβλητικό 2-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Πώς θα τα ζήσετε όλα αυτά, σε ένα πακέτο; Μα με ένα άλλο, οικονομικό πακέτο, από την AirFastTickets. Την εταιρία που ξέρει να σας ταξιδεύει στις μεγάλες στιγμές.

Κλικ στην AirFastTickets και το Μάντσεστερ έρχεται πιο κοντά. Τόσο κοντά όσο κι η πρόκριση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags