Facebook Pixel Forza Motorsport 5 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-04-01 21:15:00

Forza Motorsport 5 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Forza Motorsport 5 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε racing fan που θέλει να ζει την απόλυτη εμπειρία γνωρίζει ότι τα κορυφαία exclusive racing κρύβονται στις κονσόλες.

Ειδικότερα, στα δύο προγενέστερα Xbox της Microsoft απολαύσαμε τέσσερις εκδόσεις του –κατά πολλούς- κορυφαίου racing της αγοράς, Forza Motorsport, συν ένα πέμπτο μέρος (κάτι σαν...spin-off) με open world gameplay, το Forza Horizon. Τόσο οι κριτικές που έχουμε γράψει όσο και οι μέχρι τώρα απόψεις σας αιτιολογούν τον τίτλο του κορυφαίου στο είδος, τουλάχιστον στις περισσότερες εκδόσεις του (για κάποιους σε όλες) έναντι του Gran Turismo.

Η όγδοη γενιά κονσολών έφτασε και το Xbox One έχει την τύχη πέρα από το Dead Rising 3 της Capcom να διαθέτει στο ρεπερτόριό του ένα έτερο “βαρύ πυροβολικό”, αυτή τη φορά απ’ την ίδια την Microsoft. Το Forza 5 είναι ένα οπτικό αριστούργημα που τραβάει την προσοχή σας από το πρώτο λεπτό που θα εισέλθετε στη θέση του οδηγού, παρότι τα μενού τα οποία θα γνωρίσετε στην πορεία, ακολουθούν την πεπατημένη του Xbox One dashboard, με μαύρα, κόκκινα και λευκά χρώματα να δίνουν μια μουντή εικόνα στο μέσο χρήστη. Το loading επίσης δε βοηθά, καθότι είναι ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι του Xbox One.

Η συνέχεια στο gameworld.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags