Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα καινοτομία φέρνει το Facebook στις οθόνες σας
Life
| 2018-01-30 20:20:00

Νέα καινοτομία φέρνει το Facebook στις οθόνες σας

Sportdog Team
Νέα καινοτομία φέρνει το Facebook στις οθόνες σας

Αναβαθμίζεται περισσότερο η πλατφόρμα.

Συνεχίζονται οι βελτιώσεις στο News Feed του Facebook με σκοπό να καταπολεμηθεί το φαινόμενο των ψευδών-παραπλανητικών ειδήσεων, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι σταδιακά θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες δημοσιεύσεις από μέσα που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία μας, αν φυσικά τα ακολουθούμε ή αν οι φίλοι μας μοιράζονται ειδήσεις από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει η Facebook στο επίσημο blog:

“Δίνουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα στα τοπικά νέα σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση μέσα από το Facebook και από σήμερα, οι δημοσιεύσεις των τοπικών μέσων θα εμφανίζονται πιο συχνά στο News Feed των χρηστών.

Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε περισσότερες ειδήσεις που φέρνουν πιο κοντά τους χρήστες με την τοπική κοινότητα τους και σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μας μέσα στο έτος”

Σύμωνα με το techgear.gr, μια παρόμοια προσέγγιση επιχειρεί να ακολουθήσει και η Google, όπως είδαμε πριν από μερικές ημέρες με το Google Bulletin. Για να δούμε αν θα υπάρξει όντως βελτίωση στην ποιότητα των ειδήσεων που διαμοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές των κολοσσών του Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags