Facebook Pixel Sportdog.gr | Far Cry 5 Preview (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-02-09 12:03:00

Far Cry 5 Preview (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Far Cry 5 Preview (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει κι επίσημα το πολυαναμενόμενο Far Cry 5 είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε στα κεντρικά γραφεία της Ubisoft στο Λονδίνο.

Στο νέο Far Cry 5 ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού σερίφη ο οποίος προσπαθεί να σώσει τους συναδέλφους του από μία αίρεση η οποία προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου και θέλει να σώσει τους πολίτες της Hope County.

Είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι εξελίσσεται σε αμερικάνικο έδαφος και φυσικά αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μιας και οι εχθροί είναι οι Αμερικάνοι. Φυσικά ό,τι και να είπαν ή να έκαναν η Ubisoft δεν άλλαξε το σενάριο κι έτσι το παιχνίδι θα βγει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Από πλευράς gameplay το Far Cry 5 δεν έχει πολλές αλλαγές από τους προκατόχους του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα πολύ καλά γραφικά του και φυσικά ο επίπεδος χάρτης του που ένα κομμάτι του, είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε με τα πόδια, με αυτοκίνητο, με μηχανή, με ελικόπτερο ακόμα και με αεροπλάνο. Όλα όσα μπορεί να συναντήσει ο παίχτης στο παιχνίδι είναι στη διάθεσή του για χρήση τόσο στα όπλα όσο και στα οχήματα.

Ακόμα ένα στοιχείο που μας έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο το οποίο “ξεκλειδώνει” το χάρτη όπως συνέβαινε στους προηγούμενους τίτλους. Ο παίχτης καλείται αυτή τη φορά, να εξερευνήσει μόνος του τις περιοχές και να βρει τα σημεία ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης μπορεί να γνωρίσει συμμάχους, να πάει για κυνήγι, για ψάρεμα, να ελευθερώσει τοποθεσίες που έχουν καταλάβει οι άνθρωποι της αίρεσης και φυσικά να προχωρήσει το σενάριο εκπληρώνοντας με επιτυχία τις διάφορες αποστολές.

Εκτός όμως από το single player ο παίχτης έχει την επιλογή να ξεκινήσει το παιχνίδι με κάποιον φίλο του και να το ολοκληρώσουν παρέα. Το Multiplayer έχει δουλευτεί πάρα πολύ και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που το δοκιμάσαμε. Η συνομιλίες και οι κατευθύνσεις ήταν απλά φανταστικές και όλα κυλούσαν πολύ καλά.

Σε γενικές γραμμές το Far Cry 5 είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα της σειράς, με πολλά νέα χαρακτηριστικά τόσο στο gameplay όσο και στο σενάριο. Περιμένουμε λοιπόν να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ολοκληρωμένο προϊόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags