06/03/18 - 17:56

Νέα φοβερή λειτουργία στο Facebook – Θα κάνει... εκκωφαντικά τα ποσταρίσματά σας

Ετοιμάζεται να βγει στον αέρα.

Sportdog Team
Νέα φοβερή λειτουργία στο Facebook – Θα κάνει... εκκωφαντικά τα ποσταρίσματά σας
927views 0shares

Οι δοκιμές για νέες λειτουργίες στο Facebook συνεχίζονται χωρίς σταματημό, καθώς μερικοί χρήστες στην Ινδία βλέπουν την επιλογή προσθήκης ηχητικού μηνύματος στο status update, όπως δηλαδή ανεβάζουμε κείμενο, φωτογραφία ή video.

Η επιλογή “Add Voice Clip” ή “Add Voice Recording” (δεν έχει αποφασιστεί προφανώς η τελική ονομασία), σύμφωνα με το techgear, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να ηχογραφήσει ένα σύντομο ηχητικό μήνυμα και αφότου το δημοσιεύσει ως status update, οι υπόλοιποι χρήστες θα βλέπουν μια κυματομορφή την εικόνα προφίλ στο κέντρο. Δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό όριο της ηχογράφησης, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει κάποιο σχετικά σύντομο.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Facebook στην ιστοσελίδα TechCrunch,

“Αναζητάμε συνεχώς νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους με τους φίλους και την οικογένεια τους στο Facebook. Τα Voice Clips είναι ένα νέο μέσο έκφρασης για αυτούς”

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε το επίσημο λανσάρισμα της λειτουργίας, αν και το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει αρκετά σύντομα.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ