Facebook Pixel Sportdog.gr | H Samsung QLED 8K Χορηγός του 7 Summits Challenge
Life
| 2019-02-14 12:01:00

H Samsung QLED 8K Χορηγός του 7 Summits Challenge

Sportdog Team
H Samsung QLED 8K Χορηγός του 7 Summits Challenge

Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την προσπάθεια των Ελληνίδων αλπινίστριων που έχουν στόχο την κατάκτηση των 7 υψηλότερων κορυφών των ηπείρων του κόσμου (7 Summits) και ξεκινούν φέτος για την κορυφή του Έβερεστ.

Η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη έχουν ήδη «καρφώσει τη σημαία τους» στις 5 από τις 7 υψηλότερες κορυφές του πλανήτη, στο Kilimanjaro (5.895 μέτρα, Αφρική), στο Aconcagua (6.962 μέτρα, Νότια Αμερική), στο McKinley/Denali (6.190 μέτρα, Βόρεια Αμερική), στο Elbrus (5.642 μέτρα, Ευρώπη) και το Carstensz Pyramid (4.884 μέτρα, Ωκεανία). Φέτος, τον Απρίλιο συνεχίζουν το γενναίο τους εγχείρημα ξεκινώντας την ανάβαση για την υψηλότερη κορυφή της Ασίας και του κόσμου, το όρος Έβερεστ. 

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Χριστίνα και τη Βανέσα που αποδέχονται την πρόκληση του 7 summits project και στοχεύουν στην κατάκτηση της κορυφής του Όρους Έβερεστ με την ανάβαση στα 8.848 μέτρα. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε αυτό το γενναίο και συναρπαστικό εγχείρημα» δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο. «Η καινοτόμα τεχνολογία που βελτιώνει την ζωή των ανθρώπων είναι η δική μας «κορυφή» που επιδιώκουμε να κατακτούμε κάθε μέρα, προκειμένου να προσφέρουμε ευφυείς λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας. Στη Samsung Electronics Hellas είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θέτουν νέα standards στη βιομηχανία και στην εμπειρία των καταναλωτών. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η μοναδική Samsung QLED 8K, η τηλεόραση με την συναρπαστική ανάλυση 8Κ και τα 33 εκατομμύρια pixels, που επιτρέπει στους θεατές να μην παρακολουθούν απλώς τη σκηνή, αλλά να γίνουν μέρος της, απολαμβάνοντας κάθε λεπτομέρεια.»  

Οι δύο αλπινίστριες είναι οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν το πόδι τους στην κορυφή Denali/McKinley στην Αλάσκα και στο Carstensz Pyramid στην Ωκεανία κι εφόσον κατακτήσουν το Everest και το Vinson Massif στην Ανταρκτική (4.892 μέτρα) θα επιτύχουν να γίνουν οι πρώτες Ελληνίδες που θα έχουν ολοκληρώσει το 7 Summits Challenge. 

H Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη αφηγήθηκαν στο πλαίσιο της σχετικής Συνέντευξης τύπου στιγμιότυπα και αφηγήσεις από τα ταξίδια και τις κορυφές που έχουν ήδη κατακτήσει και επεσήμαναν πως μέσα από το project «A Woman Can Be» θέλουν να δείξουν τη μεγάλη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες. Η Βανέσα Αρχοντίδου, χαρακτηριστικά δήλωσε «Ακολουθούμε τα όνειρα μας και θέλουμε κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας να κάνει το ίδιο!» ενώ η Χριστίνα Φλαμπούρη τόνισε πως «Κάθε ανάβαση δεν αποτελούσε απλώς μια ανεπανάληπτη εμπειρία, αλλά δυνάμωνε τη θέληση μας να συνεχίσουμε το κυνήγι του τολμηρού, γυναικείου, ορειβατικού και πάνω απ’ όλα ελληνικού στόχου!».

Η Samsung QLED 8K, η πρωτοποριακή σειρά τηλεοράσεων που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την ποιότητα εικόνας και την τεχνολογία 8Κ AI Upscaling, είναι επίσημος αρωγός της προσπάθειάς τους. Έχοντας ταράξει τα νερά στην τηλεοπτική τεχνολογία, προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης με βαθιά και πλούσια επίπεδα μαύρου χρώματος και φωτεινά χρώματα, διαθέτει επεξεργαστή Quantum 8K, ικανός να επεξεργάζεται τεράστιους όγκους δεδομένων που συμβάλλουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης της τηλεόρασης και διακρίνεται για τον μοναδικό σχεδιασμό της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags