23/03/19 - 21:10

Αυτό μας ξεπερνά – Youtubers την είδαν χουλιγκάνοι και πλακώθηκαν σε πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει αυτό το θέμα.

Sportdog Team
Αυτό μας ξεπερνά – Youtubers την είδαν χουλιγκάνοι και πλακώθηκαν σε πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)
666views 0shares

Τις διαφορές τους στην πλατεία Alexanderplatz του Βερολίνου αποφάσισαν να λύσουν μέλη δύο αντίπαλων fan club στο Youtube. Μιλάμε τώρα για ένα κεντρικότατο σημείο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Έπεφτε τόσο ξύλο που σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, σχεδόν 100 άντρες των ειδικών δυνάμεων χρειάστηκε να επέμβουν για να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές, ενώ περίπου 400 άτομα φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ εννέα συνελήφθησαν.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν ύστερα από διαδοχικά καλέσματα των δύο Youtuber στους «οπαδούς» τους ώστε να συμμετάσχουν στην «μονομαχία» που οργάνωναν στο κέντρο του Βερολίνου, όμως τα πράγματα γρήγορα εκτραχύνθηκαν και ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές εκσφενδόνιζαν καρέκλες και πέτρες, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε κοντινό σταθμό του μετρό, με την αστυνομία να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού για να εκτονώσει την ένταση.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, οι δύο Youtuber (ένας από το Βερολίνο κι ένας από τη Στουτγκάρδη) αρνήθηκαν ότι εκείνοι προκάλεσαν τα επεισόδια, ενώ οι αρχές ζήτησαν από όσους κατέχουν δημόσιο βήμα στα social media να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπεύθυνοι, καθώς τα πράγματα μπορούν εύκολα να χαθούν από κάθε έλεγχο, ακόμα και για τέτοιες ασήμαντες αφορμές.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ