Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά τα εσώρουχα προτιμούν οι άνδρες τις γυναίκες
| 2018-01-23 21:52:00

Αυτά τα εσώρουχα προτιμούν οι άνδρες τις γυναίκες

Αυτά τα εσώρουχα προτιμούν οι άνδρες τις γυναίκες

Τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή της γυναίκας στο τι εσώρουχα φοράει, παίζει όχι απλά σημαντικό, αλλά καίριο ρόλο στην σεξουαλικότητά της και κατ' επέκταση στο πώς την... αντικρίζει ο άντρας;

Σύμφωνα με έρευνα, όπως αναφέρει το iatropedia.gr, τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς την βλέπει ο άντρας γενικότερα και... στο κρεβάτι ειδικότερα.

Βασικό κριτήριο τα εσώρουχα

Η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν τον/την σύντροφό τους, με πάνω από το ήμισυ των ανδρών να λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα τους επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρούν και το 71% των γυναικών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα “μετράει” πολύ στο πώς τον φαντάζονται στο σεξ.

Βγαλμένη από σελίδα καταλόγου γυναικείων εσωρούχων...

Λοιπόν, ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα; Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το στρινγκ που είναι κυριολεκτικά “ένα κορδόνι” είναι ελκυστικό, ενώ μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το babydoll.

Από την άλλη, το 43% των αντρών είπε το καλύτερό τους είναι όταν η γυναίκα φοράει “σετ” εσωρούχων.

Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα όταν εκείνος φοράει κάτι τέτοιο και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags