Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το βότανο του σεξ - Το μυρίζεις και απογειώνεσαι...
| 2018-11-17 13:58:00

Αυτό είναι το βότανο του σεξ - Το μυρίζεις και απογειώνεσαι...

Sportdog Team
Αυτό είναι το βότανο του σεξ - Το μυρίζεις και απογειώνεσαι...

Μάθετε τις ιδιότητες του.

Θέλετε να… ανέβετε στα ουράνια; Υπάρχει ένα βότανο που μόνο που το μυρίζεις, ανεβάζει στα κόκκινα την λίμπιντο σου και σε κάνει ταύρο στο κρεβάτι! Ένα βότανο που αν το μυρίσει και ο-η καλή σου, τότε θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Κάνε λοιπόν έκπληξη στον-στην σύντροφό σου, χαρίζοντας της το μεθυστικό άρωμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας. Έτσι θα την ανέβετε στα ύψη.

Το βιβλίο «Younger (Sexier) You» («Πιο νέοι και πιο σέξι») που υπογράφει ο δρ Έρικ Μπρέιβερμαν, ειδικός σε θέματα αντιγήρανσης και επίκουρος καθηγητής Ιατρικής στο Κολέγιο Weill Cornell του Πανεπιστημίου Cornell της Νέας Υόρκης, προτείνει ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να αποκαταστήσει τη λίμπιντό σας.

Η λεβάντα είναι ένα φυτό που έχει την ικανότητα να διεγείρει τις αισθήσεις μόνο με το άρωμά του. Έρευνα σε γυναίκες που μύρισαν αιθέριο έλαιο λεβάντας στην διάρκεια του δείπνου τους, έδειξε ότι το άρωμά της αύξησε κατά 11% την ροή του αίματος στα γεννητικά τους όργανα. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι ο εγκέφαλος συνδέει το άρωμα της λεβάντας με χαλαρωτικές αναμνήσεις.

Άλλη επιστημονική έρευνα απέδειξε πως η λεβάντα αυξάνει την ερωτική διάθεση και στους άντρες, αναδεικνύοντας τη λεβάντα ως το …βιάγκρα της Φύσης.

Ειδικότερα, ερευνητική ομάδα από νευρολόγους του Ερευνητικού και Θεραπευτικού Ιδρύματος Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) στο Σικάγο, κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι κάποιες συγκεκριμένες μυρωδιές ανεξαρτήτου φύλου επιδρούν και αυξάνουν την ερωτική διάθεση.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής νευρολογίας Allan Hirs, «οι συγκεκριμένες μυρωδιές που αναλύσαμε ερεθίζουν επειδή έχουν τη δυνατότητα να ανακαλούν καλές αναμνήσεις, με αποτέλεσμα να φεύγει το άγχος και οι αναστολές και έτσι να ενισχύεται η ροή αίματος στα γεννητικά όργανα».

Η επιστημονική ομάδα έκανε το εξής. Για να διαπιστώσει πως μια συγκεκριμένη μυρωδιά επηρεάζει την ερωτική διάθεση, μελέτησαν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, ανδρών και γυναικών οι οποίοι προηγούμενα είχαν εκτεθεί σε συγκεκριμένες μυρωδιές.

Για τους άνδρες υπήρξε ερωτική διέγερση όταν μύριζαν λεβάντα.

Ένα μπουκαλάκι με αιθέριο έλαιο λεβάντας λοιπόν και ανέβασε τη δική σου ερωτική διάθεση αλλά και του συντρόφου σου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags