Facebook Pixel Σεξ - στάσεις Πες μου πόσο τον έχεις να σου πω ποια στάση σου ταιριάζει
| 2018-12-15 09:01:00

Ποιες στάσεις σου ταιριάζουν στο σεξ ανάλογα με το μέγεθoς σου

Sportdog Team
Ποιες στάσεις σου ταιριάζουν στο σεξ ανάλογα με το μέγεθoς σου

Ένας πρακτικός οδηγός διείσδυσης για «μικρούς» και «μεγάλους».

Σεξ - στάσεις Πριν πάρεις τη μεζούρα και αρχίσεις να μετράς τα τεχνικά χαρακτηριστικά σου «εκεί κάτω», είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι περισσότερες γυναίκες δεν απολαμβάνουν οργασμό με το εμβαδόν. «Ο πιο κοινός οργασμός που βιώνουν, ο κλειτοριδικός, δεν απαιτεί καν διείσδυση πέους στον κόλπο τους», λέει η σεξολόγος Dr Emily Morse. Στο βιβλίο της «Καυτό Σεξ: Πάνω Από 200 Πράγματα Που Μπορείς Να Δοκιμάσεις Απόψε» αναφέρει ότι το σημείο G σε κάθε γυναίκα φωλιάζει σε μια μικρή περιοχή πέριξ της κλειτορίδας.

«Ακόμη και ένας άνδρας με μικρό πέος δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει σε μια γυναίκα. Απ’ την άλλη, ένας προικισμένος άνδρας, μολονότι κουβαλά τόνους αυτοπεποίθησης, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό -πιθανώς να την κάνει να υποφέρει», γράφει η Morse, η οποία θεωρεί ότι το μυστικό βρίσκεται στις σωστές στάσεις που πρέπει να παίρνει ένας άνδρας, ανάλογα με το μήκος του πέους του.

Το παραλλαγμένο ιεραποστολικό

Το κλασικό ιεραποστολικό ενδείκνυται για μεσαία μεγέθη και πάνω, αλλά μπορείς κι εσύ να την κάνεις να δουλέψει σωστά. «Αρκεί να τοποθετήσεις το σώμα σου λίγο πιο ψηλά από εκείνης, φροντίζοντας το πέος σου να διεισδύει υπό γωνία στον κόλπο έτσι ώστε να είναι σε διαρκή επαφή με την κλειτορίδα», συστήνει η Morse.

 

Το κλασικό doggy

Αρκετά καλή επιλογή, μιας και επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση και διαρκή τριβή του σημείου G. «Με το χέρι σου, μπορείς επίσης να κάνεις μασάζ στην κλειτορίδα, διπλασιάζοντας τις πιθανότητες για επίτευξη οργασμού», λέει η σεξολόγος.

Με ανασήκωμα λεκάνης

Με τα πόδια ψηλά στον αέρα και τη λεκάνη της ανοιχτή μπροστά σου, ο ο καθένας μπορεί να παινευτεί για μια διείσδυση αξιώσεων. «Αρκεί να μείνεις κολλημένος επάνω της και να δοκιμάζεις περιστροφικές κινήσεις, ώστε να είσαι σε διαρκή επαφή με το σημείο G», προτείνει η Morse.

Το κορίτσι από πάνω

Σε μια τέτοια θέση καμία γυναίκα δεν θα έχει παράπονο για το μέγεθός σου. Λέει η συγγραφέας: «Ακόμη και ένα πέος με μέγεθος κάτω του μέσου όρου μπορεί να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς, καθώς όλο το παιχνίδι παίζεται από την ίδια τη γυναίκα και το βάρος του σώματός της επιτρέπει τη μέγιστη διείσδυση που μπορείς να πετύχεις».

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags