Facebook Pixel Σεξ: Απορίες και απαντήσεις για το μέγεθος του πέους
| 2019-02-11 02:31:00

Βασανιστικές απορίες που είχες για το πέος σου και οι απαντήσεις τους

Sportdog Team
Βασανιστικές απορίες που είχες για το πέος σου και οι απαντήσεις τους

Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν τι συμβαίνει εκεί κάτω.

Σεξ: Σαν περήφανος ιδιοκτήτης του πέους σου φροντίζεις να το προσέχεις όπως ακριβώς του αρμόζει. Πολλές φορές googl-άρεις διάφορα πράγματα γι αυτό -εντελώς τυχαία θα μαντέψω: «πώς θα γίνει μεγαλύτερο»- και γενικά ενημερώνεσαι τακτικά για το «καριοφίλι» σου. Ο Dr. Justin Lehmiller σου αποκαλύπτει ποιες είναι οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών του για το πέος και ποιες είναι οι απαντήσεις σε αυτές.

Ποιο είναι το κανονικό μέγεθος;

Είναι δύσκολο να πεις με ακρίβεια ποιος είναι ο μέσος όρος στο μήκος του πέους, καθώς ποτέ, κανείς, δεν πρόκειται να καθίσει και να μετρήσει όλα τα αντρικά μόρια του πλανήτη. Σε μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες έρευνες όμως που έγιναν ποτέ -στην οποία πήραν μέρος 15.000 άντρες- το μέσο μήκος του πέους σε στύση είναι τα 13.2 εκατοστά. Μπορείς να χαλαρώσεις λοιπόν. Αυτό τουλάχιστον σε συμβουλεύει ο Dr. Lehmiller.

Οι μαύροι την έχουν μεγαλύτερη;

«Όπως είπα και πριν, δεν έχει γίνει ποτέ μια τόσο μεγάλη έρευνα για να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Θα έλεγα μάλιστα πως σχεδόν όλα τα πέη είναι αρκετά παρόμοια» είναι η άποψη του Dr. Lehmiller.

Μπορούμε να μαντέψουμε το μέγεθος από τον αριθμό του παπουτσιού;

Δεν υπάρχει καμιά απολύτως σχέση, όπως και με παρεμφερείς συσχετισμούς. Άτομα που φορούν 37 σε εσπαντρίγιες μπορεί να έχουν ένα μεγάλο πέος. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να έχει σχέση με το μήκος του πέους, αυτό είναι το ύψος. Οι ψηλοί μπορείτε να χαίρεστε λοιπόν.

Τι ρόλο παίζει το μέγεθος για τις γυναίκες;

Εδώ ο Dr. Lehmiller τονίζει πως «είναι ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο θέμα αλλά δεν ισχύει πως το μεγαλύτερο είναι πάντα και το καλύτερο. Έχουμε κάνει μάλιστα αρκετές έρευνες, με γυναίκες που υποστηρίζουν πως το πέος του συντρόφου τους τις ικανοποιεί ανεξαρτήτως μεγέθους. Σε μια από αυτές τις έρευνες, βάλαμε γυναίκες να επιλέξουν μεταξύ μορίων σε διάφορα μεγέθη και διαπιστώσαμε πως η πλειοψηφία δεν προτίμησε το πιο μεγάλο. Είναι πάντως θέμα γούστου».

Μπορεί να μεγαλώσει;

Έχεις δει αμέτρητες διαφημίσεις και περίεργες τακτικές για το πώς μπορεί να μεγαλώσει το πέος σου. Σύμφωνα με τον Justin Lehmiller όλα αυτά είναι βλακείες και στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Οι εγχειρήσεις επέκτασης επίσης εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο και δεν αξίζει ο κόπος.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags