Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρομαντικές στάσεις στο σεξ για του Αγίου Βαλεντίνου
| 2019-02-12 22:38:00

Ρομαντικές στάσεις στο σεξ για του Αγίου Βαλεντίνου

Sportdog Team
Ρομαντικές στάσεις στο σεξ για του Αγίου Βαλεντίνου

Μάθε κολπάρες για να την τρελάνεις.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σεξ πάνε μαζί με μια βασική προϋπόθεση: Να έχεις σύντροφο! Κι εμείς βρήκαμε τις ρομαντικές στάσεις που θα απογειώσουν την σημερινή μέρα και θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σεξ πάνε παρέα. Αν έχεις στον μυαλό σου αυτή τη μέρα ως κάτι ξεχωριστό, τότε κάτι ξεχωριστό πρέπει να κάνεις και για το ταίρι σου.

Μπορείς, λοιπόν, να πάρεις τον καλό σου, να πάτε να δείτε το Fifty Shades Freed και μετά να πάτε να τα κάνετε πράξη…αλλά από μια πιο ρομαντική οπτική!

Εμείς βρήκαμε τις πιο ρομαντικές στάσεις του σεξ αποκλειστικά και μόνο για σήμερα!

via GIPHY

Σιρόπια, σοκολάτες παντού!

Είναι πιο απλή και γευστική στάση του σεξ! Μπορείς να καλύψεις το σώμα του συντρόφου σου ή τα επίμαχα σημεία με σοκολάτα ή σιρόπι και να κάνεις «παιχνίδι»! Προσοχή, προσοχή! Να μην είναι κάτι που καίει (δεν θες να καταλήξεις στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός)! Επίσης προσοχή που θα πέσουν αυτές οι σταγόνες (για τις γυναίκες) γιατί δεν θέλεις να καταλήξεις με ερεθισμό και μόλυνση.

Λουλούδια στο κρεβάτι

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς! Γέμισε το κρεβάτι με λουλούδια, κόκκινα, κίτρινα, μπλε δεν έχει σημασία, και απόλαυσε μια νύχτα όλο πάθος! Μπορείς να κάνεις την κλασική ιεραποστολική ή το spooning και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ.

Ώρα για ένα ζεστό μπανάκι!

Το ‘χεις δει σε ταινίες, θέλεις πολύ να το κάνεις και σήμερα είναι η μέρα. Σεξ στο ντους! Μπορείς να γεμίσεις τη μπανιέρα με έλαια ακόμα και κεριά. Είπαμε είναι ρομαντική μέρα αλλά με σεξ. Μην κάνεις γρήγορες κινήσεις αλλά απόλαυσε όλη τη διαδικασία. Επίσης, εδώ ίσως σε βοηθήσουν και τα sex toys.

Rocking horse για τους λιγότερο ρομαντικούς!

Μια απ’τις πιο ευχάριστες στάσεις είναι το rocking horse. Σε αυτή τη στάση ο άνδρας κάθεται οκλαδόν και η γυναίκα είναι από πάνω. Είναι η λίγο πιο ρομαντική εκδοχή της στάσης cowgirl και γεμάτη υποσχέσεις…

Φυσικά, αυτές τις στάσεις μπορείς να τις κάνεις και συνδυαστικά για να υπάρχει και ποικιλία! Είπαμε Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σεξ πάνε μαζί!

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags