Facebook Pixel Γυμναστική: Έτσι θα γραμμώσετε τα μπράτσα σας
| 2019-03-19 23:45:00

Με αυτή την 20λεπτη προπόνηση θα αποκτήσεις γραμμωμένα μπράτσα

Sportdog Team
Με αυτή την 20λεπτη προπόνηση θα αποκτήσεις γραμμωμένα μπράτσα

Η μέθοδος supersets υπόσχεται ταχεία γράμμωση.

Γυμναστική: Aναζητώντας να διογκώσεις και να δυναμώσεις ώμους, δικέφαλους και τρικέφαλους -μεταμορφώνοντας τα χέρια σου σαν αρχαίου πολεμιστή- υπάρχει μια ρουτίνα μόνο 20 λεπτών η οποία διογκώνει τους μυς, ατσαλώνει τις αρθρώσεις και φουσκώνει τις φλέβες. Το πρόγραμμα βασίζεται στη μέθοδο προπόνησης supersets, η οποία είναι ικανή να χαρίζει μυϊκά οφέλη μέσα σε λίγο χρόνο εξάσκησης (20 λεπτά) και να εμφανίζει τα κέρδη μέσα σε ένα διάστημα δυο εβδομάδων εντατικής εξάσκησης.

Σε αντίθεση με τις τυπικές προπονήσεις, όπου πρέπει να ολοκληρώσεις όλα τα σετ μιας άσκησης για να περάσεις στην επόμενη, η μέθοδος supersets είναι λιγότερο μονότονη και πολύ πιο γρήγορη: εκτελείς δυο διαφορετικές ασκήσεις (μια σύνθετη και μια απομόνωσης ή το αντίθετο) για δυο ανταγωνιστικές μυϊκές ομάδες στη σειρά και χωρίς διάλειμμα ανάμεσά τους, με κύριο στόχο την διαρκή κινητοποίηση και τη ραγδαία αιμάτωση και των δυο ανταγωνιστικών μυών που εμπλέκονται στο superset.

Η ένταση θα σε οδηγήσει στον μυϊκό όγκο που αναζητάς και τα super sets αυτή την έννοια έχουν

Η υπεραιμάτωση που επιτυγχάνεται συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων τριχοειδών αγγείων στους μυς, γεγονός που τους ωθεί σε μεγαλύτερο μέγεθος και ορατή αύξηση της φλεβικότητας -κάτι που υποδεικνύει και την ουσιαστική μεγιστοποίηση της δύναμης των μυών των χεριών σου.

Φυσικά, υπάρχει και μια σημαντική συμβουλή ασφάλειας: άφηνε να περνούν μια ή δυο μέρες μετά από κάθε προπόνηση superset ώστε να επιτρέπεις στα χέρια σου να ξεκουράζονται και να έρχονται σε κάθε επόμενη συνεδρία superset τελείως αποθεραπευμένα.

Η 20λεπτη ρουτίνα για γιγαντιαία χέρια

Superset 1:

Πιέσεις πάγκου με μπάρα και στενή λαβή (τρικέφαλοι).

Κάμψεις αγκώνων με αλτήρες και στήριξη στην πλάτη επικλινούς πάγκου (δικέφαλοι).

8-10 επαναλήψεις ανά άσκηση, η μία μετά την άλλη χωρίς διάλειμμα.

Εκτελείς 3 σετ με 1 λεπτό ξεκούρασης ανάμεσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Perdomo

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags