Facebook Pixel Σεξ: Οδηγός για το πως να το κάνεις στο αυτοκίνητο
| 2019-04-21 23:27:00

Ο καλύτερος οδηγός για σεξ στο αυτοκίνητο!

Sportdog Team
Ο καλύτερος οδηγός για σεξ στο αυτοκίνητο!

Προετοιμαστείτε για την κορυφαία εμπειρία.

Το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις αμερικανικές κωμωδίες στο πίσω κάθισμα μιας Chevy ή μιας Cadillac. Είναι κάτι που απλά «συμβαίνει». Παντού. Σε όλες τις χώρες και σε όλα τα αυτοκίνητα του κόσμου. Κάτι που μπορεί απλώς να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που πήγε πολύ καλά,ή μιας εξόδου που πήγε ακόμα καλύτερα.

Θέλεις επειδή μας πιάνει το «εδώ και τώρα»; Θέλεις επειδή φοβόμαστε τα ξενοδοχεία για κάμερες; Κάποιες φορές μας αρέσει απλά να ζούμε λίγο επικίνδυνα.

Υπο συνθήκες, το σεξ στο αυτοκίνητο είναι ωραία εμπειρία. Δεν είναι ούτε «φτηνό», ούτε «άβολο». Είναι διασκεδαστικό. Και λύσεις για να κάνεις το σεξ ακόμη καλύτερο υπάρχουν, αρκεί ταυτόχρονα να υπάρχει θέληση και φαντασία.

Κι επειδή για τη θέλησή σου δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βάζουμε το χεράκι μας στον τομέα «φαντασία», για να σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις το πιστό σου τετράτροχο σε ναό του σεξ.

Στο μπροστινό κάθισμα

Στο πίσω κάθισμα

Αν το «living-room» του αυτοκινήτου είναι μεγάλο και δεν έχεις το ύψος του Γιάννη Μπουρούση, η «ξάπλα» στο πίσω κάθισμα θα είναι ιδανική και άνετη. Και για τους δύο σας.

Tip: Σπρώξε τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού όσο πιο μπροστά γίνεται για επιπλέον χώρο.

Στο μπροστινό κάθισμα

Πήγαινε το κάθισμά σου όσο πιο πίσω γίνεται, κατέβασε την πλάτη και προσκάλεσέ τη. Σκέψου έξυπνα: προτίμησε τη θέση του συνοδηγού, ώστε να μην έχετε ούτε το τιμόνι ως εμπόδιο, ούτε τον κίνδυνο να πατηθεί κατά λάθος η κόρνα.

Tip: Κράτησέ τη από τα μαλλιά. Και επειδή είναι kinky και θα της αρέσει, αλλά και για να τη συγκρατήσεις σε περίπτωση που πάνω στην έκσταση κινδυνεύσει να χτυπήσει το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου.

Έξω από το αυτοκίνητο

Τόσο βολικό όσο και ριψοκίνδυνο. Το σεξ έξω από το αυτοκίνητο δίνει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς να της κάνεις στοματικό ενώ κάθεται στο καπό, να έρθεις από πίσω της ή ακόμη και να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου το αυτοκίνητο, αναζητώντας το πάθος στη φύση. Καθαρός αέρας, σκοτάδι και μπόλικο οξυγόνο: ιδανική λύση για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι.

Tip: Σ' αυτήν την περίπτωση, η αντικουνουπική αλοιφή είναι εξίσου σημαντική με το προφυλακτικό.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags