Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι καλύτερες στάσεις για σεξ για όσους δεν είναι... προικισμένοι
| 2019-05-07 22:42:00

Οι καλύτερες στάσεις για σεξ για όσους δεν είναι... προικισμένοι

Sportdog Team
Οι καλύτερες στάσεις για σεξ για όσους δεν είναι... προικισμένοι

Πώς θα απολαύσεις στο μέγιστο το σεξ ανεξάρτητα από το μέγεθός του «καλύτερού σου φίλου».

Πιθανότατα το έχεις ακούσει και πιθανότατα το έχεις περιφρονήσει, αλλά ισχύει: Το μέγεθος δεν έχει τόση σημασία όσο το πώς χρησιμοποιείς το πέος σου. Αν λοιπόν ανησυχείς για το πώς θα την ικανοποιήσεις στο μέγιστο με αυτό που σου έδωσε η φύση, είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τις στάσεις και τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν.

Φτάνοντας την σε οργασμό

Πριν αναλύσουμε τις στάσεις που είναι ιδανικές για άντρες με μικρό μέγεθος, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι γυναίκες βιώνουν δύο βασικές κατηγορίες οργασμών: τον πιο κοινό, κλειτοριδικό οργασμό, και εκείνον του σημείου G. «H κλειτορίδα βρίσκεται εκτός του κόλπου (άρα δε χρειάζεται το πέος εδώ), ενώ το σημείο G βρίσκεται μερικά εκατοστά εντός του κόλπου. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχεις πολύ μεγάλο πέος για να την φτάσεις σε οργασμό, αρκεί να επιλέξεις τις στάσεις που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτό που έχεις», λέει η σεξολόγος Dr. Emily Morse.

Το «πειραγμένο» ιεραποστολικό

Οι άντρες με μικρό μέγεθος είναι καλύτερο να αποφύγουν το κλασσικό ιεραποστολικό γιατί δεν τους βοηθά να μπουν όσο μέσα θα ήθελαν και αυτοί αλλά και εκείνη. «Αν επιλέξεις μία στάση στο στυλ του ιεραποστολικού (το οποίο γενικά παρέχει την τριβή στην κλειτορίδα που είναι απαραίτητη για έναν οργασμό), δοκίμασε να ξαπλώσεις σε ευθεία με την παρτενέρ σου ενώνοντας τις λεκάνες σας και ανασηκώσου μερικά εκατοστά πριν διεισδύσεις πάνω-κάτω (αντί για μέσα-έξω)», εξηγεί η Morse.

Doggy Style

Δημοφιλής, κλασσική και αγαπημένη. «Αυτή η στάση κάνει την βαθιά διείσδυση ευκολότερη και βοηθάει το πέος να τριφτεί με το σημείο G και την κλειτορίδα», λέει η Morse. Μπορείς εύκολα να κάνεις μασάζ στην κλειτορίδα της χρησιμοποιώντας το χέρι σου ή έναν δονητή.

Η στάση της περιστροφής

Όποια στάση κι αν επιλέξεις, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η κίνηση μέσα-έξω δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την απόλαυση της. Αντ' αυτού, δοκίμασε μία κίνηση με τους γοφούς σου που θα σε βοηθήσει στο μέγιστο και θα ερεθίζει το ευαίσθητο «σημείο» της.

Η γυναίκα από πάνω

«Όταν εκείνη είναι από πάνω ασκείται στην κλειτορίδα της η ιδανική πίεση και της δίνεται η ευκαιρία να ελέγξει το βάθος και την γωνία της διείσδυσης. Επίσης εκείνη μπορεί να κινηθεί με τρόπο που την ερεθίζει αλλά και δίνει στο πέος του άντρα καλύτερη πρόσβαση στο σημείο G (το οποίο θυμίζουμε πως βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στο εσωτερικό του αιδοίου της)», λέει η Morse.

Το Special Doggy

«Η προσωπική μου αγαπημένη στάση είναι αυτό που αποκαλώ Special Doggy: είμαι ξαπλωμένη σε απόλυτη ευθεία στο κρεβάτι με το στομάχι κάτω ενώ πιέζω τα πόδια μου. Ο άλλος μπαίνει από πίσω και κινείται όχι μόνο προς τα μέσα, αλλά και προς τα πάνω», λέει η Jessica Drake, performer και sex educator.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags