Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο! Παραμένει φέτες στα 69 του (ΦΩΤΟ)
| 2019-05-10 19:48:00

Απίθανο! Παραμένει φέτες στα 69 του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο! Παραμένει φέτες στα 69 του (ΦΩΤΟ)

Ποιό είναι το μυστικό του;

Πιθανόν να σκέφτεστε ήδη πώς όλο αυτό είναι ένα καλοστημμένο photoshop κόλπο ώστε να αποκτήσει κι άλλους followers στο Instagram o 69χρονος Bill Hendricks.

Ευτυχώς για εκείνον και δυστυχώς για εμάς τους νεότερους, οι εικόνες που βλέπεις είναι πέρα για πέρα αληθινές. Και ο Bill ένα ωραιότατο πρότυπο για το πώς μπορείς να παραμένεις fit ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε συνθήκες

Ο Bill είναι φέτες, κάν'το όπως ο Bill

Αν πιστεύεις πώς ο γυμνασμένος παππούς της ιστορίας μας παίρνει στεροειδή και διάφορα συμπληρώματα διατροφής είσα γελασμένος. Διότι, όπως ο ίδιος έχει πει, δεν τα χρειάζεται καθόλου.

Το κόλπο του (και το πράγμα που του χάρισε μεγάλη φήμη στο Instagram) είναι απλό: τρώει κάθε μέρα τα ίδια ακριβώς πράγματα. Βρώμη για πρωινό, ομελέτες, σαλάτες και κοτόπουλο.

Η ρουτίνα του σχετικά με το φαγητό περιλαμβάνει το πρωινό, και λίγο μετά ένα δεύτερο πρωινό. Στη συνέχεια τρώει μια σαλάτα με κοτόπουλο πριν πάει το μεσημέρι στο γυμναστήριο.

Ο Hendricks που μέσα από το Instagram δίνει συμβουλές στον κόσμο για το πώς θα γίνει κι εκείνος φέτες, πηγαίνει 6 φορές γυμναστήριο την εβδομάδα, από 2 ώρες τη φορά αυστηρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Hendricks (@billh1950) στις

Εντάξει φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνουμε, κι ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία, έχει και κάποιες άλλες απαγορεύσεις για τον εαυτό του: όπως ας πούμε το ότι δεν πίνει γουλιά αλκοόλ. Αλλά, όπως ο ίδιος λέει, δεν του λείπει καθόλου.

Αν μπορεί να τα καταφέρει ο 69χρονος Bill να γίνει φέτες μάλλον μπορείς κι εσύ. Θέληση κι επιμονή χρειάζεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags