21/05/19 - 20:54

Πώς να φτιάξεις σώμα για παραλία σε λιγότερο από μήνα

Ένα πρόγραμμα express για το σπίτι σε 3 απλά βήματα, που θα κάψει το λίπος και θα τονώσει τους μυς σου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Sportdog Team
Πώς να φτιάξεις σώμα για παραλία σε λιγότερο από μήνα
686views 0shares

Το στοίχημα για τον επόμενο μήνα είναι ένα: να βγεις στην παραλία με ένα κορμί που πάντα ονειρευόσουν -σφιχτό, άπαχο, μυώδες και δυνατό.

Πώς θα το κερδίσεις; Ακολουθώντας το ταχύρρυθμο πρόγραμμα που συστήνουμε, φτιαγμένο για να αφυπνίσει δραστικά το μεταβολισμό και τους αδρανείς μυς σου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, χωρίς να είναι απαραίτητο να γραφτείς σε γυμναστήριο.

Δες πώς δουλεύει, βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: Η εξολόθρευση του λίπους

Για να δουλέψουν καλύτερα οι μύες σου και να αναδειχθούν τονωμένοι και σφιχτοί, πρέπει να τους απαλλάξεις από το βαρύ φορτίο που κουβαλούν: το λίπος.

Τα -λίγα ή πολλά- κιλά που έχουν συσσωρευτεί στην κοιλιά, τη μέση ή το στέρνο σου είναι ο χειρότερος εχθρός της εικόνας σου μέσα σε μακό ή μαγιό και ο μόνος τρόπος για να μειωθούν στο ελάχιστο και γρήγορα, είναι η διαλείπουσα νηστεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιστημονικά τεκμηριωμένης και ασφαλούς μεθόδου διατροφής, νηστεύεις οποιαδήποτε στερεά και θερμιδογόνο τροφή για 16 συνεχόμενες ώρες (8 μ.μ.-12π.μ., συστήνουν οι ειδικοί), επιτρέποντας να καταναλώσεις τις επόμενες 8 ώρες τρία γεύματα με όριο τις 1.500-1.800 θερμίδες συνολικά. Δοκίμασε τη διαλείπουσα νηστεία τέσσερις φορές τη βδομάδα και θα δεις το πάχος να υποχωρεί ραγδαία από κάθε σημείο του σώματός σου.

Βήμα 2: Ο βασικός εξοπλισμός

Στον «πόλεμο» των -επόμενων- 30 ημερών θα χρειαστείς μια σειρά από όργανα γυμναστικής. Επισκέψου λοιπόν ένα από τα 50 καταστήματα INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα (25 μόνο στην Αθήνα) ή κάνε τις παραγγελίες σου online και οργανώσου σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Οι προτάσεις μας για τα απολύτως απαραίτητα:

Διάδρομος γυμναστικής POWER RUN 8.9 από την ENERGETICS. Ιπποδύναμη 2,5 HP DC, ταχύτητα 1.0 - 18.0 km/h, διαστάσεις τάπητα 140 X 46, ηλεκτρονική προσαρμογή κλίσης έως15%, οθόνη LCD με μπλε φωτισμό.

Ελλειπτικό Ηλεκτρομαγνητικό μηχάνημα Ergom (EMS) από την ENERGETICS, με υπολογιστή E-204 LCD με τεχνολογία NFC. Στοιχεία οθόνης: χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες. Διαστάσεις 115 X 38 X 161.5, μέγιστο βάρος χρήστη 120 κιλά.

Στρώμα γυμναστικής από την ΜΑΝDUKA, με επιφάνεια κλειστών κυψελών για να κρατάει τον ιδρώτα και να εμποδίζει την αναπαραγωγή βακτηρίων, υψηλής πυκνότητας μαξιλάρι για προστασία και ευελιξία.

Βαράκια 5κιλών από την ENERGETICS. Διαθέσιμα σε σετ δύο τεμαχίων και σε γκρι χρώμα.

Λάστιχο γυμναστικής από την ENERGETICS. Διαθέτει: ανθεκτικό υλικό latex, αντίσταση: 4-25 κιλά, φυλλάδιο με ενδεικτικές ασκήσεις στη συσκευασία.

 

Βήμα 3: Super sets, ο ταχύτερος τρόπος για σφιχτό και άπαχο σώμα

Σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα προπόνησης, ο πιο σύντομος δρόμος για εκπληκτικά αποτελέσματα μυϊκής υπερτροφίας καύσης του λίπους και γράμμωσης είναι η μέθοδος των super sets. Η συγκεκριμένη μέθοδος προπόνησης περιλαμβάνει την εκτέλεση δύο ασκήσεων μεταξύ των οποίων δεν υπάρχει διάλειμμα, με στόχο να δουλέψουν είτε ανταγωνιστικοί μύες είτε μια κοινή μυϊκή ομάδα, με βασικότερο πλεονέκτημα τη μέγιστη απόδοση στη λιγότερη χρονική διάρκεια.

Εκτέλεσε τα παρακάτω προγράμματα-express, 6 μέρες τη βδομάδα.

Πρόγραμμα 1

Θωρακικοί, ώμοι, χέρια

Ημέρες: 1, 3, 5

Οδηγίες: Μίνιμουμ 10 επαναλήψεις για κάθε άσκηση επί τουλάχιστον 2 σετ, ξεκούραση ένα έως δυο λεπτά μεταξύ των σετ.

Εκτέλεσε με αυτή τη σειρά:

- Προθέρμανση: 10 λεπτά σχοινάκι

- Super set 1: ανοίγματα στήθους (flyes) στον πάγκο γυμναστικής και push ups.

- Ενδιάμεσα: πιέσεις στήθους με αλτήρες σε επικλινή πάγκο.

- Super set 2: στρατιωτικές πιέσεις και εκτάσεις ώμων με αλτήρες

- Ενδιάμεσα: Διαγώνιες κάμψεις-σφυριά (εικόνα)

- Στο τέλος: στάση σανίδα για 10’’ επί 4 ή 6 σετ

Πρόγραμμα 2

Πλάτη, κοιλιά, πόδια

Ημέρες: 2, 4, 6

Οδηγίες: Μίνιμουμ 10 επαναλήψεις για κάθε άσκηση επί τουλάχιστον 2 σετ, ξεκούραση ένα έως δυο λεπτά μεταξύ των σετ.

Εκτέλεσε με αυτή τη σειρά:

- Προθέρμανση: 10 λεπτά σχοινάκι

- Super set 3: έλξεις σε μονόζυγο με κλειστή λαβή και βυθίσεις τρικεφάλων στον πάγκο (εικόνα)

- Super set 4: Στρατιωτικές πιέσεις και κλασικές κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες

- Ενδιάμεσα: Ημικαθίσματα με αλτήρες

- Super set 5: Έλξεις στο μονόζυγο με ανοιχτή λαβή και έλξεις στο μονόζυγο με κλειστή λαβή

- Στο τέλος: στάση σανίδα για 10’’ επί 4 ή 6 σετ

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ