Facebook Pixel Αυτή η διατροφή καταστρέφει την ανδρική γονιμότητα ως τα 18
| 2019-06-25 19:18:00

Αυτή η διατροφή καταστρέφει την ανδρική γονιμότητα ως τα 18

Sportdog Team
Αυτή η διατροφή καταστρέφει την ανδρική γονιμότητα ως τα 18

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο.

Για πρώτη φορά αποδεικνύεται η άμεση σχέση κακής διατροφής και ανδρικής γονιμότητας από την παιδική ηλικία. Όπως φαίνεται, το fast food καταστρέφει την ικανότητα να γίνει κάποιος πατέρας στο μέλλον, ήδη από τα 18 του χρόνια.

Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες και διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η κακή διατροφή είναι μια σημαντική αιτία.

Ωστόσο τείνουν να επικεντρώνονται σε άνδρες 30, 40 και 50 ετών, που αγωνίζονται να συλλάβουν.

Αντίθετα, η νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δείχνει για πρώτη φορά ότι η κακή διατροφή, ενώ ο άνδρας μεγαλώνει, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές του να κάνει παιδί, για το υπόλοιπο της ζωής του.

Η πρωτοποριακή έρευνα έδειξε ότι οι έφηβοι, που προτιμούν τα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα, όπως και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, πίτσες, τσιπς και σνακ, σκοτώνουν τα κύτταρα, που παράγουν σπερματοζωάρια, τα οποία δεν μπορούν ποτέ να αντικατασταθούν.

Όπως διαπιστώθηκε, μια διατροφή με ψάρια, κοτόπουλο, λαχανικά και φρούτα είναι η καλύτερη για την προστασία αυτών των κυττάρων και για την εξασφάλιση σπέρματος υγιούς επιπέδου.

Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags