Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε η ώρα - Έτσι θα χάσεις 15 κιλά λίπους σε 5 μήνες
| 2019-09-05 19:35:00

Ήρθε η ώρα - Έτσι θα χάσεις 15 κιλά λίπους σε 5 μήνες

Sportdog Team
Ήρθε η ώρα - Έτσι θα χάσεις 15 κιλά λίπους σε 5 μήνες

Άντρας τα κατάφερε συνδυάζοντας βελτιωμένη διατροφή και στοχευμένη άσκηση.

Colton Wright, συνηθισμένος σε ποικίλες ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, έφτασε να ζυγίζει 100 κιλά. Με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή και την αφοσίωσή του σε ένα πρόγραμμα διατροφικής ισορροπίας ξεκίνησε να χάνει πολύ λίπος από το σώμα του. Μετά από λίγο καιρό απέκτησε ένα δυναμικό σώμα 83 κιλών, στοχεύοντας από εδώ και μετά σε περαιτέρω βελτίωση της εικόνας των μυών του.

Ο Wright είναι σήμερα 31 ετών και εργάζεται επί μια πενταετία ως σύμβουλος λογισμικού σε μια μεγάλη επιχείρηση στο Τέξας. Η δουλειά του ήταν (και είναι) πολύωρη και 100% καθιστική, και ο μόνος τρόπος να "ξεμουδιάζει" ήταν μέτριες καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο και μερικοί περίπατοι σχολώντας από το γραφείο. Ωστόσο, η πολύ κακή διατροφή του, κυρίως εξαιτίας του αντικειμένου εργασίας του, δεν μπορούσε να αντισταθμίσει την ήπια σωματική δραστηριότητα που εκτελούσε. Και το σώμα του γέμιζε λίπος, συνδυαστικά με εμφάνιση πολύ υψηλής αρτηριακής πίεσης. Είχε φτάσει να ζυγίζει 100 κιλά και το σχήμα του σώματός του είχε γίνει σφαιρικό.

Ανησυχώντας πολύ για την κατάστασή του, αποφάσισε να καταφύγει σε έναν προπονητή, ο οποίος του συνέστησε εντατικότερες προπονήσεις με βάρη συνδυαστικά με τρέξιμο, αλλά το μόνο που πέτυχε ο Wright στο επόμενο τρίμηνο ήταν να χάσει μόνο 2 κιλά. Απογοητεύθηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colton Wright

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags