Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατάλληλη ιατρική φροντίδα και ιατρικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα
| 2019-09-17 22:00:00

Κατάλληλη ιατρική φροντίδα και ιατρικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα

Sportdog Team
Κατάλληλη ιατρική φροντίδα και ιατρικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα

Κατόπιν του δημοσιεύματος από γνωστή εφημερίδα και γνωστό ενημερωτικό site σχετικά με την πώληση ενδοφλέβιων ορών σε υψηλές τιμές, και χωρίς την κατάλληλη ιατρική φροντίδα στη Μύκονο θα θέλαμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να δηλώσουμε ότι η εταιρεία REVIV ουδεμία σχέση έχει με τις εταιρείες αυτές.

Η εταιρεία REVIV δραστηριοποιείται σε πάνω από 30 χώρες τα τελευταία 10 χρόνια έχοντας κατοχυρωμένα επιστημονικά και ιατρικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα ενδοφλέβιων θεραπειών.

Τα γνήσια προϊόντα REVIV αποσκοπούν στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως έλλειψη ενέργειας, αντιμετώπιση jetlag, hangover, και μυϊκών φλεγμονών, για την αναπλήρωση ενυδάτωσης μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα και εν γένει την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Η εταιρεία REVIV παρέχει υψηλών προδιαγραφών συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που επιθυμεί να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές. Τα περιεχόμενα προϊόντα (βιταμίνες) που περιέχει κάθε ορός REVIV είναι πιστοποιημένα φαρμακευτικά σκευάσματα ενώ πριν από κάθε θεραπεία λαμβάνεται υποχρεωτικά ιατρικό ιστορικό του ενδιαφερόμενου καθώς και μέτρηση των ζωτικών του στοιχείων.

Σε ότι αφορά την τιμολογιακή πολιτική,  η εταιρεία REVIV διαθέτει συγκεκριμένο τιμοκατάλογο, ανά υπηρεσία ο οποίος είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα της και σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει τις τιμές που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Τα προϊόντα REVIV® δεν διατίθενται στη Μύκονο. Διατίθενται αποκλειστικά στα σημεία REVIV σε Κολωνάκι και Γλυφάδα ενώ διατίθενται και για θεραπείες κατ΄ οίκον στην Αττική με την εταιρεία REVIVME Homecare και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και νοσηλευτών. Το δημοσίευμα αφορά συγκεκριμένη εταιρεία παροχής ενδοφλέβιων ορών η οποία δραστηριοποιείται στη Μύκονο και όχι εν γένει τους ορούς και τα οφέλη που έχουν.

REVIV INFUSIONS

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα 16675| 2108949090

Μηλιώνη 8 Κολωνάκι, 10673| 2107230502

www.revivme.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags