19/11/19 - 17:00

Συμβουλές για να την ανάψεις σαν... καυσόξυλο στο τζάκι!

Έτσι θα της μείνεις αξέχαστος ερωτικά.

Sportdog Team
Συμβουλές για να την ανάψεις σαν... καυσόξυλο στο τζάκι!
939views 0shares

To ότι οι άντρες είναι αυτοί που επιδιώκουν περισσότερο το σεξ είναι γνωστό.

Η αντιμετώπιση «Τρούμπα» (το να πέφτεις με τα μούτρα κατευθείαν δηλαδή) του όλου θέματος όμως δεν κρίνεται πάντοτε αποτελεσματική. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που, σύμφωνα με έρευνα της Eden Fantasy, κάνουν πολύ πιο δυναμική την όλη διαδικασία, οδηγώντας στην μεγαλύτερη απόλαυση και τη δημιουργία momentum.

Ορίστε λοιπόν τι απάντησαν 1.000 γυναίκες σχετικά με το τι τις φτιάχνει περισσότερο, για να τα δώσουν όλα στο σεξ.

Γύρνα στα βασικά

Μην ξεχνάς αυτό που τα ξεκινά όλα: το φιλί. 75% των γυναικών της έρευνας υποστηρίζουν πως το φιλί είναι αυτό που τις βάζει απευθείας σε ρομαντικό mood και όσο συνεχίζεται τις ανάβει. Το 61% τονίζει επίσης πως αν συνοδεύεται και από αγκαλιά είναι ακόμη αποτελεσματικότερο, καθώς δημιουργεί μια συναισθηματική οικειότητα. Και δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα χείλη της - μπορείς να αγγίξεις επίσης το λαιμό της, τα δάχτυλά της και το αυτί της.

Μια σίγουρη κίνηση

Παραπάνω από τις μισές γυναίκες της έρευνας υποστήριξαν πως ένα ρομαντικό δείπνο στρώνει διάπλατα τον δρόμο για το κρεβάτι. Και ο λόγος είναι πως δημιουργεί μια σειρά από θετικά συναισθήματα. Αν δε, το έχεις μαγειρέψει εσύ ο ίδιος το αντιλαμβάνεται ως μια πράξη για την οποία χρειάστηκες χρόνο και κόπο, οπότε σου αξίζει να ανταμειφθείς.

Μίλα της βρώμικα

Οk, το πράγμα έχει προχωρήσει και θέλεις να προσθέσεις το απαραίτητο αλατοπίπερο. Το dirty talking είναι μια από τις μεθόδους που θα κάνουν ακόμη πιο πικάντικο το τετ-α-τετ σας αλλά χρειάζεται προσοχή. Το πόσο σέξι την βρίσκεις ή πόσο σε φτιάχνει είναι μια καλή αρχή. Προς Θεού, μην χρησιμοποιήσεις ατάκες που έχεις ακούσει σε ταινίες πορνό.

Κάνε την να νιώσει ποθητή

Έχεις κάνει ποτέ δώρο στην κοπέλα σου σέξι εσώρουχα; Αν η απάντησή σου είναι αρνητική, μάθε πως 1 στις 3 θεωρεί πως κάτι τέτοιο είναι ένδειξη πως την θέλεις ακόμη περισσότερο. Ακόμη κι αν είστε αρκετά χρόνια μαζί, μια τέτοια κίνηση μπορεί να τονώσει την ερωτική σας ζωή.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ