Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι το πέος σου αποκαλύπτει πόσα χρόνια θα ζήσεις
| 2019-11-22 16:44:00

Έτσι το πέος σου αποκαλύπτει πόσα χρόνια θα ζήσεις

Sportdog Team
Έτσι το πέος σου αποκαλύπτει πόσα χρόνια θα ζήσεις

H στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αποδειχθεί φονική, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Ένα πεσμένο πέος δεν αποτελεί μια κακή είδηση μόνο για την ερωτική σου ζωή. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Mississippi, άντρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία έχουν έως 70% αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.

«Η κακή καρδιαγγειακή υγεία είναι η πιο συνηθισμένη αιτία του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας» τονίζει ο καθηγητής ουρολογίας Tobias Köhler.

Οπότε, αν δεν λειτουργεί καλά το πέος σου, μάλλον κάτι πάει στραβά και με την καρδιά σου. Και συμπληρώνει πως «κάτι τέτοιο σημαίνει πως μπορεί να αντιμετωπίσεις και κάποιο σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Αιτίες όπως η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα, η ηλικία, η κληρονομικότητα μπορεί να μπλοκάρουν τη ροή του αίματος, και το πρώτο πράγμα που θα μπλοκαριστεί είναι το πέος. Αυτό θα καταστήσει αδύνατη τη δημιουργία στύσης».

Σύμφωνα με τη μελέτη, είναι σημαντικό από τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι πρώτες ενδείξεις να λάβει κάποιος τη γνώμη του γιατρού του, προκειμένου να έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να διορθώσει οποιαδήποτε καρδιαγγειακά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο. «Αν έχεις προβλήματα στύσης για τρεις μήνες, μάλλον ήρθε η ώρα να δεις τον γιατρό» αναφέρει ο Dr. Köhler.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags