Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σεξ
| 2019-11-30 17:35:00

Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σεξ

Sportdog Team
Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σεξ

Ίσως επειδή δεν πρόκειται ούτε για σπριντ ούτε για μαραθώνιο.

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος θαμπώνεται από πράγματα που είναι μεγάλα σε μέγεθος. Έτσι ίσως περισσότερο εντυπωσιαστείς αν βρεθείς κάτω από το Burj Khalifa στο Ντουμπάι παρά αν δεις ξανά τον Πύργο Αθηνών στους Αμπελοκήπους.

Αναπόφευκτα, υπάρχει μια γενική τάση να θεωρείται ότι όσο μεγαλύτερο το πέος τόσο καλύτερο είναι το σεξ, ενώ αντίστοιχα κάτι τέτοιο επικρατεί και στο ότι έχει να κάνει με τη διάρκεια. Κοινώς: Μπορείς να αντέχεις 20 λεπτά; Τότε θα είναι φοβερό.

Για σεξ μιλάμε οπότε είναι λογικό ο κόσμος εκεί έξω να δίνει σημασία τόσο στο μέγεθος όσο και στον χρόνο, χάνοντας όμως έτσι τρόπους που θα τους κάνει να απολαύσουν τη στιγμή.

ΟΚ. Καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει δίπλα της έναν που τελειώνει σε 22 δευτερόλεπτα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κιόλας να λειτουργήσει. Αν τόσο αντέχει ο άλλος, υπάρχουν μερικά πράγματα που ο καθένας μπορεί να κάνει ώστε να γίνει καλύτερος στο κρεβάτι.

(Τραγωδία τα 22 δευτερόλεπτα, μην τύχει σε κανέναν).

Σαν τα παρακάτω.

Το σεξ δεν είναι σπριντ, δεν είναι μαραθώνιος

Πρώτο και βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι ότι η διάρκεια δεν σημαίνει απαραίτητα καλό σεξ. Μια ώρα βαρετού, κακού σεξ παραμένει κακό σεξ. Αντίθετα 3 λεπτά μπορεί να είναι αρκετά για να κάνεις το επικότερο σεξ της ζωής σου.

Το κλειδί είναι η επικοινωνία

Πέρα απ' τη διείσδυση, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα στο κρεβάτι. Όπως να της ψιθυρίζεις διάφορα. Ρώτα την πώς της αρέσει να το κάνετε και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο θα γίνει καλύτερο το σεξ μεταξύ σας αλλά και η σχέση σας, ανεξάρτητα αν είστε fuckbuddies ή παντρεμένοι με παιδιά. Το dirty talk βοηθά πολύ, είτε μπει στο παιχνίδι των προκαταρκτικών είτε στο κυρίως.

Βρες άλλους τρόπους να την ευχαριστήσεις

Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές για να την κάνεις να περάσει καλά, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε κυριεύσει. Ένα καλό στοματικό σεξ είναι ικανό να τη στείλει «στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια» και να την κάνει να σε λατρέψει. Ξεκίνα τρυφερά κι απλά στη συνέχεια διάβασε τα σημάδια. Το βασικό είναι να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να την ευχαριστήσεις παρά η δική σου διάρκεια.

Ίσως να διαρκείς αρκετά

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που κρατάνε πολύ περισσότερο απ' τον μέσο όρο. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είναι καλύτερα να τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο και -γιατί όχι- να εκφράσεις αυτά που θα ήθελες εσύ και ίσως σε βοηθούσαν να φτάσεις πιο γρήγορα στην κορύφωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags