Facebook Pixel Έρχεται ο Καπόνο, φεύγει η κριτική!
| 2012-11-16 01:40:00

Έρχεται ο Καπόνο, φεύγει η κριτική!

Έρχεται ο Καπόνο, φεύγει η κριτική!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Τζέισον Καπόνο, καθώς ο Μάνος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την άφιξή του στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, έκανε και τα παράπονά του για την άδικη κριτική του Τύπου προς την διοίκηση και την ομάδα των έξι ευρωπαϊκών τίτλων.

Σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ, ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Να διαβεβαιώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού, πως η διοίκηση είναι εδώ, για να κάνει αυτό που πρέπει. Στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελλάδα, ένας βάζει τα λεφτά του, για να 'χει συνέχεια η ομάδα. Δεν κάνει να πουλάμε μυαλό και τεχνογνωσία. Ξέρουμε ότι ο ιδανικός παίκτης είναι ο Μπράιαντ, ο Τζέιμς, ο Πέκοβιτς στο "5" κι ο Φώτσης στο "4". Είναι άδικο να κάνουμε κριτική, ότι η διοίκηση δεν βοηθά την ομάδα. Αυτή είναι η σωστή λέξη: Άδικο.

Κάποιος βάζει λεφτά απ' την τσέπη του, είναι πολλά. Δεν κάνει να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Ήθελα αλλαγή του Διαμαντίδη τον Ναβάρο και τον Φερνάντεθ, όπως ήταν... παλιά.

Πλέον θέλω την ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης των εκατομμυρίων. Δεν υπάρχουν πια οι Σπανούλης-Νίκολας κι αλλαγές οι Διαμαντίδης-Γιασικεβίτσιους, οι Πέκοβιτς-Φώτσης κι αλλαγές οι Μπατίστ-Τσαρτσαρής και πιο πίσω ο Καλάθης ως ταλέντο. Δε θα ξαναδημιουργηθούν αυτές οι ομάδες.

Η διοίκηση προσπαθεί. Μέχρι Κυριακή ο Καπόνο θα 'ναι εδώ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Και συνέχισε: «Είναι φυσιολογικό η ομάδα να νικήσει τη Ρεάλ. Μη φυσιολογοικό είναι όταν χάσει. Δεν είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω καλύτερα μόνο βαθμολογικά. Όπως κι η ήττα της Καντου. Τι ψυχολογικά. Μετά από 6 τίτλους; Ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags