Facebook Pixel Η κίνηση Παπαπέτρου που θύμισε... Διαμαντίδη - Τι έκανε με το κύπελλο Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-10 00:06:00

Η κίνηση Παπαπέτρου που θύμισε... Διαμαντίδη - Τι έκανε με το κύπελλο Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η κίνηση Παπαπέτρου που θύμισε... Διαμαντίδη - Τι έκανε με το κύπελλο Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια κίνηση που γύρισε αρκετά χρόνια πίσω τους φίλους του Παναθηναϊκού προχώρησε ο αρχηγός της ομάδας μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (9/5)

Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Οι Πράσινοι ήταν οι μεγάλοι νικητές του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας με 91-79 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησαν τον τίτλο για 20η φορά στην ιστορία τους. Κατά την απονομή ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Παπαπέτρου, φώναξε μαζί του τον έμπειρο σέντερ του "Τριφυλλιού" ώστε να σηκώσουν μαζί το κύπελλο, όπως είχε κάνει παλιότερα και ο Διαμαντίδης με τον Αλβέρτη στο Final Four του Βερολίνο το 2010.

"Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Φώναξα τον Ίαν να κατέβει μαζί μου. Ο Ίαν είναι σαν πατέρας μου στην ομάδα, εκτός από φίλος. Η σκυτάλη έρχεται από αυτόν και από όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό... Για τα πιο βαριά τρόπαια που έχει σηκώσει στην καριέρα του εδώ. Ένιωσα πως ήταν ηθικά σωστό να έλθει να το σηκώσουμε μαζί. Είμαστε μια οικογένεια μέσα και έξω από το παρκέ. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο. Είναι τιμή μου και μεγάλη μου χαρά", είπε ο αρηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags