Facebook Pixel Στέφανος Δέδας: Τρόμος για τον Δέδα στο Ισραήλ - Έπεσαν ρουκέτες δίπλα στο γήπεδο της Χολόν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-15 18:13:00

Τρόμος για τον Δέδα στο Ισραήλ - Έπεσαν ρουκέτες δίπλα στο γήπεδο της Χολόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρόμος για τον Δέδα στο Ισραήλ - Έπεσαν ρουκέτες δίπλα στο γήπεδο της Χολόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές βγαλμένες από ταινία έζησε ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες της ομάδας του Ισραήλ, μιας και ρουκέτες από την Γάζα έπεσαν δίπλα από το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Χάποελ Χολόν, προκαλώντας πανικό στους πάντες.

Στέφανος Δέδας: Εικόνες σοκ στο Ισραήλ και συγκεκριμένα δίπλα από το γήπεδο της Χάποελ Χολόν. Το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) την ώρα που η Ισραηλινή ομάδα έκανε προπόνηση έπεσε ρουκέτα περίπου 200 μέτρα μακριά προκαλώντας τον πανικό. Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες της ομάδας άκουσαν για ακόμα μια φορά τις σειρήνες να ηχούν, όμως δεν περίμεναν τι θα συμβεί ενάμισι λεπτό μετά. Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τόσο ο έμπειρος τεχνικός, όσο και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πρόλαβαν να μπουν έγκαιρα στο καταφύγιο, χωρίς να πάθει κάποιος κάτι.

Ο πρόεδρος της Χάποελ Χολόν, Εϊτάν Λανσιάνο, ήταν αυτός που κατέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το συμβάν, από κτήριο που βρίσκεται κοντά στη Holon Toto Hall, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Αναρωτιέμαι, αν ο πύραυλος διακρίνει ανάμεσα σε Ισραηλινούς και ξένους. Στα 200 μέτρα από το γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έτσι, όσοι κρίνουν τους ξένους, θα ηρεμήσουν", τόνισε για όσα έγιναν δίπλα στο γήπεδο της ομάδας που προπονεί ο Στέφανος Δέδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags