Facebook Pixel Πάει για μεγάλο "μπαμ" η ΑΕΚ - Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει για τη νέα χρόνια
| 2021-06-23 21:16:00

Πάει για μεγάλο "μπαμ" η ΑΕΚ - Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει για τη νέα χρόνια

Sportdog Team
Πάει για μεγάλο "μπαμ" η ΑΕΚ - Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει για τη νέα χρόνια

Η Ένωση δεν βίωσε την καλύτερη χρονιά της την φετινή σεζόν στο μπάσκετ, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν, όμως όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν τη νέα χρονιά, ειδικά αν δούμε ποιον θέλει για να βρίσκεται στο... τιμόνι του τμήματος

ΑΕΚ - Στέφανος Δέδας: Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει στην Ένωση και μάλιστα, σύμφωνα με το ισραηλινό sport5 ετοιμάζει... βόμβα για τη θέση του προπονητή. Ο λόγος για τον Έλληνα τεχνικό της Χαποέλ Χολόν, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θέλει πρώτα να μιλήσει με την ισραηλινή ομάδα, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους Κιτρινόμαυρους. Η Χολόν, βέβαια, θέλει να κρατήσει τον έμπειρο προπονητή, μιας και την οδήγησε σε μια εξαιρετική χρονιά, όμως αν θελήσει να αποχωρήσει δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ο Στέφανος Δέδας, αν φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, θα έχει ακόμα μια δυσκολία στον προγραμματισμό της ομάδας, μιας και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10 ban από την FIBA, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν διευθετηθούν οι οικονομικές οφειλές, δεν θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags