Facebook Pixel Στέφανος Δέδας: Ατάκες... φωτιά από τον Δέδα - Αυτός είναι στόχος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν
| 2021-12-26 02:10:00

Ατάκες... φωτιά από τον Δέδα - Αυτός είναι στόχος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από τον Δέδα - Αυτός είναι στόχος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν

Για τους στόχους της φετινής Ένωσης, μετά την αποτυχία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μίλησε ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στέφανος Δέδας: Το Κύπελλο θέτει ως στόχο της ΑΕΚ ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας, με τους παίκτες του να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα απέναντι στο Περιστέρι την Κυριακή (26/12), ενώ τόνισε πως οι Κιτρινόμαυροι θέλουν την πρόκριση στο Final Four ώστε ο σύλλογος να ξεφύγει από την εσωστρέφεια, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Θα ήθελα καταρχήν να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, χαμόγελα και ευτυχία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς, με αντίπαλο το Περιστέρι στα Άνω Λιόσια. Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένας στόχος, που πάντα ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε το δύσκολο έργο, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ωστόσο, η κρισιμότητα του αγώνα και το κίνητρο μάς πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν για να προχωρήσουμε κι άλλο σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Ψάχνουμε μία μεγάλη νίκη αυτό το διάστημα για να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια, και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, και να δώσουμε μια προοπτική στην εφετινή χρονιά, καθώς το Φάιναλ Φορ του Ηρακλείου Κρήτης είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα, και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει. Χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Η ομάδα είναι διαφορετική από τις άλλες χρονιές και αυτό θέλει έξτρα στήριξη και βοήθεια για τις δύσκολες στιγμές του αγώνα
», είπε ο Στέφανος Δέδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags