Ισίδωρος Κουτσός: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Φενέρ όπου και αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Νέντοβιτς και Σαντ Ρος, τονίζοντας ότι ο Σέρβος θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι και ο Κουβανός έμεινε εκτός από το δεύτερο μέρος του αγώνα στην Πόλη για προληπτικούς λόγους.

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη στην Τουρκία: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό».

Για τον Σαντ-Ρος και τον Νέντοβιτς: «Προληπτικά ο Σαντ-Ρος έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Νέντοβιτς όπως έγραψε στο twitter θα παίξει».

Αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: «Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας», είπε ο Ισίδωρος Κουτσός.