Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ: Πιάνει ξανά δουλειά ο Μπλατ - Σε ποια ομάδα επιστρέφει!
| 2022-06-15 21:21:00

Πιάνει ξανά δουλειά ο Μπλατ - Σε ποια ομάδα επιστρέφει!

Sportdog Team
Πιάνει ξανά δουλειά ο Μπλατ - Σε ποια ομάδα επιστρέφει!

Ο Αμερικανοϊσραηλινός είχε αποχωρήσει από την προπονητική το 2019.

Ντέιβιντ Μπλατ: Σπουδαία επιστροφή Μπλατ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ! Μετά από τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Όντεντ Κάτας στον πάγκο, στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το "Sport5", ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αναλάβει το πόστο του ειδικού συμβούλου στη Μακάμπι, ενώ όπως ξεκαθαρίζεται, με την ενδεχόμενη πρόσληψη του άλλοτε προπονητή των Άρη και Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος άλλος για να πάρει τη θέση του, αλλά θα βοηθήσει όλο το διοικητικό σταφ.

Ο πάλαι ποτέ σπουδαίος προπονητής μετράει δύο προηγούμενες θητείες στη Μακάμπι, καθώς από το 1999 μέχρι το 2004 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου (εκτελώντας και χρέη πρώτου προπονητή), για να επιστρέψει και να παραμείνει άλλη μία τετραετία από το 2010 μέχρι το 2014, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, στο Μιλάνο.

Τελευταία δουλειά του ήταν στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε από τον Οκτώβριο του 2019, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε και την απόσυρσή του από την προπονητική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags